Voropchievici: Fiecare om moare 20 de secunde in timpul somnului

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 30 oct 2018, 10:47

Fiecare om moare timp de 20 de secunde in timpul somnului, sustine Voropchievici.

„Fiecare om in timpul somnului moare 20 de secunde. Nu mai respira efectiv. Se presupune ca, in acest interval, se intampla eliberarea aia, atunci pleaca acest corp astral si calatoreste in locul de unde isi ia informatia'', a declarat Mhai Voropchievici.

Cand visezi ca zbori inseamna ca trebuie sa fii mai ambitios. Sa te intrebi: Unde ma indrept? Cum ajung acolo? Am probleme in viata? De obicei, dupa un vis ca zbori te trezesti revigorat, ai sentimentul ca esti liber si ca poti sa realizezi tot ce-ti pui in cap.

Sarcina

Daca visezi ca esti insarcinata inseamna o crestere, o dezvoltare. Poate fi un proiect nou sau o dorinta pe care o vei implini. Intreaba-te ce vrei sa creezi, ce transformari vrei sa implinesti in viata, ce idei vrei sa generezi. Visarea unei sarcini poate sa-ti dea idei pentru job sau pentru relatia de cuplu.

Dinti

Multa lume viseaza dinti.

Daca visezi ca iti scoti dintii inseamna ca ceva trebuie sa iasa la suprafata. Daca visezi dinti stricati inseamna ca traiesti in frica si anxietate.

Daca visezi ca iti cad dintii, inseamna ca ti-e frica de o situatie: un job nou, nu ai putere intr-o relatie, ti-e frica sa nu pierzi ceva, ti-e teama ca esti mintit. Intreaba-te cum te simti cand iti vezi dintii. Folosim dintii pentru a ne hrani.

Tu cum iti hranesti viata?

 

Taguri: