Vot finala Survivor Romania: cum votezi concurentul preferat

Autor: B.M.
Actualizat: 30 mai 2020, 20:23
Dan Cruceru, prezentatorul Survivor Romania

Vot finala Survivor Romania: publicul alege cine este castigatorul Survivor Romania.

Marele castigator Survivor Romania va fi aflat in aceasta seara. Dupa 5 luni de competitie cei patru finalisti: Lola, Elena Ionescu, Emanuel Neagu si Iancu Sterp se afla in fata marelui premiu: trofeul Survivor Romania si suma de 250.000 de lei. Castigatorul va fi desemnat prin votul publicului, in direct, la Kanal D.

Vot finala Survivor Romania: cum iti votezi concurentul preferat

Pentru a-ti sustine concurentul preferat trebuie sa trimiti un SMS la numarul 1230 cu numele concurentului. Tariful fiecarui SMS este de: 1.19 euro (TVA inclus). Tariful se aplica automat.

Televotingul se desfasoara exclusiv pe teritoriul Romaniei, prin intermediul retelelor de telefonie DIGI Mobil, Orange, Telekom Mobile, Vodafone. Numele afisate, care pot fi trimite, vor fi: "Lola", "Emanuel", "Elena" si "Iancu".

Citeste si: Marele premiu Survivor Romania. Castigatorul pleaca acasa cu o suma considerabila

Vot finala Survivor Romania: cum o votezi pe Lola

Pentru a o vota pe Lola, trebuie sa trimiti SMS la numarul 1230 cu textul "Lola". Lola este unul dintre concurentii care au ajuns finalisti Survivor Romania. Lola este o tanara de 32 de ani din Chisinau care locuieste de 12 ani in Bucuresti.

Este antrenor personal de fitness, agent de vanzari pentru asigurari de viata si MC, pentru ca muzica este ceva fara de care nu poate trai.

"Sunt in aceasta competitie pentru a-mi demostra mie si familiei mele ca sunt puternica si pentru a-l face pe fratele meu mandru de mine. Accept orice provocare din partea vietii. Vreau sa am ce le povesti copiilor si nepotilor mei", afirma Lola la intrarea in competitie.

Citeste si: EXCLUSIV Iubitul Lolei, mesaj emotionat pentru aceasta inainte de Marea Finala ''Survivor Romania: ''Ma bucur mult pentru...''

Vot finala Survivor Romania: cum o votezi pe Elena Ionescu

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pentru a o vota pe Elena Ionescu, trebuie sa trimiti SMS la numarul 1230 cu textul "Elena". Elena Ionescu a ajuns printre finalisti la Survivor Romania. Artista a intrat in lumina reflectoarelor de la o varsta frageda; avea doar sase ani cand a pasit prima data pe o scena, a participat la numeroase concursuri nationale si internationale. Este licentiata in Jurnalism si a absolvit Scoala Populara de Arta, Sectia Canto si Teatru.

In 2006 devenea, pentru zece ani, vocea formatiei Mandinga.

Finalisti Survivor Romania: dupa despartirea de trupa Mandinga, Elena Ionescu si-a continuat cu succes cariera muzicala, impresionandu-si fanii cu piese precum "Pasiune", in colaborare cu Puya si Vescan, "Spune-i", in colaborare cu Mahia Beldo, sau "Ce e dragostea", recent lansata. Elena Ionescu a compus majoritatea pieselor pe care le interpreteaza, printre acestea numarandu-se si celebrele "Zaleilah" si "Papi Chulo", din perioada colaborarii cu Mandinga.

Citeste si: EXCLUSIV Primele declaratii ale parintilor Elenei Ionescu inainte de Marea Finala ''Survivor Romania'':'' Sa intelegem ca prin iubire...''

Vot finala Survivor Romania: cum il votezi pe Emanuel Neagu

Pentru a il vota pe Emanuel Neagu, trebuie sa trimiti SMS la numarul 1230 cu textul "Emanuel". Emanuel Neagu este al treilea din lista de finalisti Survivor Romania. Emanuel Neagu are 23 de ani si este dansator profesionist. Este originar din Cocorastii Colt, judetul Prahova, dar locuieste in Bucuresti. A incercat toate sporturile, insa marea lui pasiune a fost dansul, care i-a devenit si profesie.

"M-am inscris la <Survivor Romania> din pasiune pentru sport si pentru adrenalina, pentru necunoscut. Ma consider un tip rezistent, creativ si ma descurc in orice situatie", afirma Emanuel Neagu la intrarea in concurs.

Citeste si: Mama lui Emanuel, mesaj incredibil pentru acesta inainte de Marea Finala ''Survivor Romania'': ''As vrea sa pot transmite tuturor mamicilor...''

Vot finala Survivor Romania: cum il votezi pe Iancu Sterp

Pentru a il vota pe Iancu Sterp, trebuie sa trimiti SMS la numarul 1230 cu textul "Iancu". Iancu Sterp, fost concurent la Puterea Dragostei, este fratele celebrului Culita Sterp.

"Nu pot sa spun ca am plecat neaparat de la confort pentru ca eu am o ferma de oi si vara le ducem la munte si vrand, nevrand, nu am tot timpul oameni si asa ca sunt nevoit sa merg si eu acolo si sa dorm intr-o baraca poate mai rea decat asta unde am venit aici. Unde sunt si sobolani si e frig, ploua, deci sunt obisnuit cu conditiile, asta nu o sa fie greu pentru mine", a spus Iancu Sterp cand a intrat in concurs la Survivor Romania.

Citeste si: EXCLUSIV Cele mai importante femei din viata lui Iancu, mesaj pentru razboinic inainte de Marea Finala: ''Ii tinem pumnii si speram ca...''

Vot finala Survivor Romania: primele reactii la o editie speciala FanArena

"FanArena", emisiunea prezentata de Cosmin Cernat, ce a dezvaluit in ultimele patru luni culisele celei mai dure si spectaculoase competitii, “Survivor Romania”, le va oferi telespectatorilor, sambata, dupa Marea Finala “Survivor Romania”, emotii uriase, marturii la cald ale invingatorului si ale finalistilor. Ultima editie a acestui sezon va putea fi urmarita, in direct, sambata aceasta, de la ora 00:30, imediat dupa desemnarea castigatorului “Survivor Romania”.

"Va fi o editie de colectie, avand in vedere ca vom intra, in direct, la foarte scurt timp dupa ce se va afla cine va fi detinatorul trofeului <Survivor Romania>. Desemnarea marelui castigator < Survivor Romania>, prin votul publicului, va naste emotii, va aprinde pasiuni. Astept cu nerabdare deznodamantul, decizia celor de acasa. Am si eu emotii pentru ca in tot acest timp in care s-a desfasurat competitia <Survivor Romania>, i-am urmarit pe concurenti, i-am cunoscut apoi in emisiune, pe masura ce au iesit din concurs, le-am cunoscut familiile, apropiatii, am aflat lucruri extraordinare despre fiecare", a declarat Cosmin Cernat.

Citeste si: Premiul Survivor Romania. Suma consistenta primita de marele castigator