”Votul ăsta direct îți dă o mare legitimitate să ocupi funcția” Este pregătită Alina Gorghiu să-i ia locul lui Klaus Iohannis. Ce spune Președintele interimar al Senatului despre posibilitatea de a ocupa funcția de Președinte al României

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 20 feb 2023, 09:47

”Președintele României are în spate 6,5 milioane de voturi, votul ăsta direct îți dă o mare legitimitate să ocupi funcția respectivă”

Sursa: Captură KANAL D

Alina Gorghiu, Președintele interimar al Senatului României și vicepreședinte, a răspuns la cele mai controversate întrebări din sfera politică.

Alina Gorghiu se află de peste 20 de ani pe scena politică și la al patrulea mandat consecutiv de parlamentar, iar de 8 luni ocupă fotoliul de Președinte Interimar al Senatului României, a doua cea mai importantă funcție în Stat, după cea de Președinte. 

Este pregătită Alina Gorghiu să preia funcția de Președinte al României 

Alina Gorghiu ocupă a doua cea mai importantă funcție în stat, după Președinte.

Prilej pentru Denise Rifai de-ai adresa una dintre cele mai râvnite întrebări, este Alina Gorghiu pregătită să-i ia locul lui Klaus Iohannis?

Hotărâtă, Alina Gorghiu a mărturisit că nu este pregătită să ocupe o asemenea funcție în Stat, aducând argumente plauzibile care atestă de ce Klaus Iohannis este potrivit pentru funcția sa.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Alina Gorghiu, Președintele interimar al Senatului României și vicepreședinte PNL, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

De asemenea, Președintele Interimar al Senatului României a mai precizat că este pregătită să facă ce trebuie în Parlament.

”Nu!(...) Președintele României are în spate 6,5 milioane de voturi, votul ăsta direct îți dă o mare legitimitate să ocupi funcția respectivă, de aceea al doilea om în stat este excepția, în caz că a, b, c, d, conform Constituției, doar în acele condiții faci

tu pasul și ocupi poziția, e teoretică această întâmplare, deloc practică, dar eu sunt pregătită să fac ce trebuie în Parlament. Dacă vă uitați pe CV-ul meu legislativ o să vedeți că am avut niște realizări, dacă nu o să mă laud eu, nu o să mă laude nimeni, realizări cu care sunt foarte mândră, că vorbeam de femei și de violență domestică. Denise Rifai, brățara electronică în România, pentru victimele violenței domestice este un mare plus, am fost, într-adevăr, printre ultimele țări care am reușit să impunem acest lucru în legislație, dar astăzi avem victima protejată și la buget am
căpătat niște bani în plus de
la Guvern”, a declarat Alina Gorghiu, la 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Citește și: Cine este bărbatul care a lansat-o pe Alina Gorghiu în politică! Politiciana a dat mai multe nume celebre: ,,Dacă veți lua filmulețele din perioada aceea, o să il vedeți''

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.