Votul continuă pe instagram! Vrei mai mult SUSPANS sau ai nevoie de ACȚIUNE? Decizia îți aparține!

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 02 sep 2021, 10:00

Nu ți-ai exprimat votul? Acum este momentul să o faci! Intră pe instagram Kanal D România și fă alegerea corectă! Suspans sau acțiune?

Astăzi este ultima zi de vot, ceea ce înseamnă că e ultima șansă pentru a alege categoria preferată de film. Ce îți dorești să vezi la TV, duminică seară, un film de acțiune sau unul plin de suspans? Dacă ai făcut alegerea, atunci intră pe contul de instagram Kanal D România și votează, dacă nu, întreabă URSUL din tine și cu siguranță după vei știi ce ar trebui să alegi.

Tu alegi cum va arăta seara de duminică! Exprimă-ți votul pe instagram!

Te-ai gândit vreodată că tu ai putea face programul la TV după bunul tău plac? Dacă da, acum este momentul să pui în practică ceea ce până acum părea doar un vis frumos. URSUS și Kanal D România merg pe mâna ta și în această săptămână, astfel că tu vei decide ce film va rula la TV duminică seara. Să fie un film de acțiune care să le ridce pulsul tuturor celor care se vor afla în fața televizorului sau un film în care suspansul să fie prelungit până la final? URSUL din tine va știi ce să aleagă, iar tu doar trebuie să votezi pe contul de instagram Kanal D România.

Dacă ți-ai exprimat votul și în săptămânile ce au trecut, atunci știi că poți găsi cele două opțiuni de vot pe InstaStory, dacă nu, intră pe instagram Kanal D România, mai exact pe InstaStory și votează categoria de film preferată.

Indiferent de alegerea pe care o vei face, un lucru este cert: în această duminică, nimeni nu se va plictisi în fața televizorului. Chiar dacă va fi difuzat un film plin de suspans sau unul de acțiune, scenele vor fi cu siguranță captivante și te vor determina să rămâni în fața micului ecran până la final pentru a afla deznodământul. 

În cazul în care vrei să îți petreci seara de duminică în compania prietenilor, atunci anunță-i că votul se desfășoară în continuare pe contul de instagram Kanal D România și că rezultatul final va fi anunțat vineri. Sunt ultimele momente în care tu și prietenii tăi puteți alege categoria preferată de film, așa că trebuie să profitați la maximum de această ocazie!

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.