Vrajitoarea Luminita, cu ghiocul in jurul lumii! Iata ce pregatiri face aceasta pentru urmatoarea destinatie, Brazilia si de la cine ia lectii de portugheza

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:40

La palatul vrajitoarei Luminita s-a aprins lumina cunoasterii.

Curioase ca niste scolarite, ghicitoarele privesc cu ochii mari la profesorul venit direct de la Rio sa le invete portugheza. Acestea se pregatesc pentru aventura vietii in jungla Amazonului. Si cum ghiocul nu prinde limbi straine la Chitila, oachesele s-au pus cu burta pe carte.

Dupa ce a patimit din greu pe la capatul lumii, in cea mai recenta calatorie, Luminita rajitoarea nu se lasa.

Se vrea internationala, asa ca isi continua aventura... pana in tara telenovelelor. Drumul e lung si limba grea, insa ghicitoarea rezista!  Si-a adus acasa profesor care sa o invete portugheza si sa o ajute sa descalceasca taina marelui vindecator al Braziliei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.