VRAJITOARELE Vanessa si Melissa, acuzate de Oana Zavoranu ca au ESCROCAT-O au primit o sentinta cu suspendare

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:01

Dosarul vrajitoarelor a ajuns la final. Vanessa si Melissa, femeile pe care Oana Zavoranu le acuza ca au inselat-o, nu vor petrece nici macar o zi in plus dupa gratii.

Magistratii au decis sa le dea o sentinta cu suspendare. Un dosar controversat, care s-a lasat cu circ la tribunal, blesteme publice si dezvaluiri incendiare a fost inchis astazi. Dupa aproape 4 ani de procese magistratii au decis ca Vanessa si Melissa isi pot vedea liniste de treaba, in libertate.

" Da!!! Asa cum banuiam, foarte „ciudat”, doamna judecator, dupa cateva saptamani de amanari, a considerat „dansa” ca escroacele sunt „nevinovate ”, a postat Oana pe Facebook.

Autointitulatele „regine ale magiei albe” au fost acuzate ca au santajat-o pe Oana Zavoranu si i-au adus paguba in conturile bancare.

Lista bunurile pe care cele doua ar fi pus mana e lunga: vedeta spune ca vrajitoarele au lasat-o fara o masina de lux, un apartament de 80 000 de euro si 3 kilograme de aur de 24 de karate. Femeile au negat tot, ba mai mult, au si atacat.

##VIDEO132742##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Un discurs bine pus la punct si Oana a renuntat la masina de lux cat ai zice „descantec”.

Pana sa-si dea seama ca e inselaciune, a mai pierdut cateva sute de mii de euro. Va mai amintiti imaginile suprinse in toiul noptii pe marginea unui lac in care se vede clar cu Oana Zavoranu sta alaturi de vrajitoare, la lumina focului?

Si, uite-asa, o punga-doldora cu 100 de mii de euro a fost aruncata in lac, pentru ca Oana sa scape de blesteme. Mai tarziu, s-a descoperit ca incornoratul nu era altul decat acest tanar, care si-a pus doua coarne si a plecat acasa mai bogat.

Oana nu a fost singura inselata. In urma unor interceptari, oamenii legii au descoperit ca femeile alegeau persoane publice iar apoi le sunau ca sa-si ofere serviciile.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.