''Vrea pe cineva ca el!'' Robi bate în retragere!? Ce crede concurentul despre Virginia? Tânăra a rămas fără cuvinte. Aflați ce se va întâmpla între cei doi concurenți, sâmbătă, 16 martie, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D! 

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 15 mar 2024, 19:27

Virginia si Robi in Casa iubirii

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” are loc sâmbătă, 16 martie, la Kanal D. Ce se întâmplă cu relația dintre Robi și Virginia?

Sâmbătă, 16 martie, telespectatorii Kanal D România au parte de o nouă ediție incendiară a emisiunii "Casa iubirii", în care conflictele plutesc în aer. În casa fetelor se schimbă atmosfera, după ce Robi mărturisește că nu este convins de relația lui cu Virginia. Iată ce declarații fac concurenții!

Citește și: Răsturnare neașteptată de situație în Casa iubirii! Bianca l-a chemat pe Marius în camera roșie! Iată cum a reacționat concurentul! „A picat și urât, că sunt roata de rezervă!”

Își mai dorește sau nu Robi o relație cu Virginia?

În ediția de sâmbătă, 16 martie, atmosfera tensionată se instalează din nou în Casa iubirii. Robi dă de înțeles că Virginia pune presiune pe el, însă concurenta este de alta părere. Mai mult, băieții din casă au înțeles că Robi are impresia că nu o merită pe Virginia. Ce se întâmplă, de fapt, în sufletul concurentului?

Patrick:  ''Tu consideri că nu o meriți pe ea (n.r. Virginia)?''

Robi:'' Nu pot să zic că nu o merit... Eu nu sunt ăla care vine din prima lună cu cadouri, chestii și să zică <Mamă, L-am luat pe Dumnezeu de picior!>''

Între timp, Cosmin vorbește cu Julia și îi mărturisește că Robi are nevoie de o femeie cu un caracter asemănător cu al lui.

Astfel, în glumă, Julia îi spune că Robi are nevoie de o iubită ca ea.

Cosmin:'' Eu cred că vrea pe cineva ca el, să fie mai dinamic, mai caterincă...''

Julia:'' Mai eu?'' 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cosmin:'' Da, mai tu!''

După toate discuțiile din casă, Virginia nu înțelege ce se întâmplă cu Robi și ce l-a făcut pe concurent să se schimbe. Tânăra consideră că s-a purtat bine cu el și nici nu a pus presiune pe el.

Virginia'' Nu înțeleg ce îl deranjează, nu înțeleg! Nu am pus presiune pe el cu nimic.''

Marius: ''Ești femeia perfectă, dar la momentul nepotrivit''

Lucrurile încep să scape de sub control în ediția de sâmbătă. Discuțiile despre Robi și Virginia se vor accentua, iar fanii emisiunii Casa iubirii vor avea parte de o ediție cu adevărat incendiară, deoarece tinerii scot la iveală detalii șocante despre ei. 

Citește și: Schimbare de look pentru Laurențiu din Casa Iubirii! Cum s-a afișat fostul concurent pe rețelele sociale

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor mai face, poți afla în ediția de mâine.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de sâmbătă, 16 martie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D.