Vrea sa aiba CEA MAI MICA talie din lume! A ajuns la 39.9 centimetri, insa nu se opreste aici. Ti se pare SEXY? FOTO+VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:34

O studenta din Marea Britanie, in varsta de 22 de ani, cauta sa devina femeia cu cea mai subtire talie din lume.

Pentru a realiza acest lucru, ea petrece 23 de ore pe zi intr-un corset pe care il strange din ce in ce mai tare.

 

La 8 ani dupa ce a inceput sa poarte obiectul vestimentar, talia ei masoara acum doar 39.9 centimetri, obiectivul ei fiind de 35.5 centimetri.

 

Daca va reusi sa ajunga la aceasta dimensiune, tanara va dobori recordul mondial, detinut in prezent de Cathie Jung, din Statele Unite.

 

"Cand port corset ma simt atat de feminina! Este modalitatea ideala pentru ca o fata slaba sa poata avea solduri voluptoase", spune Nerina Orton.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

Tanara mananca de 6 ori pe zi, la fiecare

masa consumand cantitati foarte mici de mancare. De asemenea, ea face controale medicale regulate, pentru a se asigura ca organele interne nu sunt afectate.

 

"Oamenii se uita ciudat la mine insa nu imi pasa. Sunt obisnuita sa fiu in centrul atentiei", spune tanara.

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.