„Vrea să demonstreze că are și ea o Julia!”. Virginia îl pedepsește pe Robi și cheamă un alt băiat în camera roșie! Relația lor tremură mai mult ca niciodată

Autor: Lavinia Medrea

În ediția de joi a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Virginia a chemat alt băiat în camera roșie.

În ediția de joi a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Virginia a chemat alt concurent în camera roșie, fapt care i-a stârnit sentimente urâte lui Robi.

Virginia îl pedepsește pe Robi și cheamă un alt băiat în camera roșie

În episodul de azi, 21 martie 2024, Virginia l-a chemat în camera roșie pe Robert. Toată lumea a fost șocată, inclusiv concurentul chemat de Virginia, care a vrut să știe planurile ascunse încă de când a

intrat pe ușă. 

Citește și: Giuly, reacție fără precedent la adresa Larisei! „Ce plictisitoare ești!” Iată ce și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Robert

„La asta nu m-am așteptat! Aveți o strategie, ceva?”, a întrebat Robert.

În tot acest timp, băieții priveau imaginile de pe conexiune, iar Patrick a sugerat că, probabil, Virginia vrea să-l pedepsească pe Robi pentru gesturile pe care le are el cu Julia.

„Poate vrea să demonstreze că are și ea o Julia!”, a spus Patrick. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Citește și: Lovitură pentru Cosmin! Ștefania și Ștefan se întâlnesc în camera roșie și se dezbracă de secrete: „Eu mereu am fost curioasă”

„Dar mi-a zis de multe ori că are o impresie bună despre Robert! Mi-ar confirma că nu ar vrea (n.r.: o relație) pentru că sunt total opuși și că-i place genul meu, dar eu știu?”, a mărturisit Robi.

Ce au discutat Robert și Virginia în camera roșie

Cât timp au stat în camera roșie, Virginia și Robert au discutat despre nemulțumire brunetei la adresa lui Robi, și se pare că nu doar ea a observat jumătăți de măsură în relația pe care o are cu concurentul. 

Robert i-a mărturisit Virginiei că Robi vede multe calități în ea, dar se află într-un moment al vieții în care consideră că nu poate avea grijă de o femeie atât de bună și, cel mai probabil, nu este pregătit

de o relație. Tânărul i-a mai spus că Robert este fascinat de ea, dar este nesigur. Cu toate astea, nu vrea să facă pași în spate și să încheie totul cu Virginia.

Virginia i-a mărturisit lui Robert că Robi îi oferă nesiguranță și că nu ține morțiș să aibă o relație de complezență, iar Robert i-a spus că și el a observat acest lucru dar a mai sesizat că Robi încearcă să-și dea silința pentru că știe că Virginia este o fată bună.