Vrea sa fie MISS, insa nu straluceste deloc nici la frumusete, nici la inteligenta VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:57

Oglinda oglinjoara cine este cea mai frumoasa din Europa?

Asta se intreaba fiecare dintre cele 32 de fete aspirante la titltul de miss Europa. Ceea ce n-au vazut ele, se pare, in oglinda am vazut noi. Nu avem cum sa nu ne intrebam daca am vazut bine sau daca nu cumva unele dintre fete au gresit concursul.

 

Priviti la aceasta domnisoara. Oricat de lungi i-ar fi picioarele tot  o dau de gol. Se vede ca a mancat bine iarna trecuta si nu a mai dat pe la sala in ultima vreme.

Ai daca ne uitam mai bine nici cosmeticiana pare ca nu si a facut bine treaba.

 

Si nu e singura care pare ca a venit nepregatita. O alta fata frumoasa e tare mandra de colaceii din jurul taliei.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Dar sa nu fim rautaciosi si sa vedem

cum stau fetele la capitolul cunostinte generale si cum ar promova romanca noastra turismul peste mari si tari.

 

Am fi lasat o pe biata fata sa promoveze turismul in Romania, dar dupa o asemenea afirmatie ne temem ca turistii straini vor caute Castelul Bran, Cantacuzino si Peles in Poiana Brasov. Nu de alta dar Castelul Bran se afla la  Bran, Castelul Cantacuzino la Busteni iar Pelesul la Sinaia! Dar sa o lasam sa isi continue ideea.

 

Sambata va fi ziua cea mare si cea mai dificila pentru concuretente- vor trebui sa treaca cel mai dur test- ochii critici ai juriului in fruntea caruia se va afla Catalin Botezatu. Sa speram ca juriul nu va observa ceea ce obiectivul camerei de vederi a inregistrat.

 

Taguri: