„Vreau ca fetițele mele să crească cu ambii părinți” Sânziana Buruiană, dezvăuiri neștiute din viața de cuplu cu Zuluf. Ce se întâmplă între cei doi

Author: Diana Bostan
Actualizat: 27 iul 2023, 12:53

Sânziana Buruiană

Sursa: Facebook- Sânziana Buruiană

Sânziană Buruiană și Nicolae Zuluf s-au căsătorit în anul 2015 și au împreună doi copii. Fosta asistentă TV a venit în emisiunea „Bărbați vs Femei”, acolo unde a vorbit despre probleme de familie, dar și despre divorț.

Sânziana Buruiană este o persoană directă și nu s-a ferit să spună faptul că ea și soțul ei dorm în paturi separate de când au venit pe lume cei doi copii.

Fosta asistentă TV a vorbit despre lucrurile mai puțin frumoase din viața de familie

Deși au existat anumite probleme între cei doi, Sânziana și Nicolae Zuluf nu s-au gândit vreodată să divorțeze.

„În viața de familie vin și problemele, părinții care îmbătrânesc, probleme de sănătate și atunci trebuie să fim foarte uniți. După vârsta de 30-35 de apar diverse probleme în familie”, a spus Sânziana.

Citește și: De la ”pupeze” la schimbat scutece. Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană, o prietenie de peste 13 ani. ”Dacă cineva ne suna și spunea că diseară prezentăm lenjeria pe față, ne duceam”

Sânziana Buruiană este adepta unei familii tradiționaliste și ține foarte mult la o familie în care mama și tata trebuie să rămână împreună. Sânziana își dorește ca fiicele ei să aibe și mamă și tată. Fosta asistentă TV este uimită de faptul că oamenii se despart atât de ușor în ziua de azi.

Citește și: Cum și-a făcut apariția Viviana Sposub la Neversea! Vedeta matinalului s-a dezlănțuit în ultima seară a festivalului de la malul mării

„La 20 de ani ai fluturi în stomac, ai depresii, dar când ai copii nu te mai interesează că pleci cu nu știu cine într-o vacanță”, a mai spus fosta asistentă TV.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Sânziana și soțul ei nu dorm în același pat de la venirea pe lume a celor doi copii

„Nu prea mai e loc în pat, eu dorm cu cea mică pe care o și alăptez noaptea. Petrecem și momentele noastre împreună, dar fetele vor să fie aproape de mine”, a mărturisit Sânziană Buruiană.

Citește și: Bianca Drăgușanu, o nouă schimbare de look. Cum a apărut vedeta pe rețelele de socializare împreună cu fiica ei: "Am foarte mari emoții. Nu m-am mai atins de el de aproape 2 ani!"

Sânziană Buruiană este de părere că o căsnicie trebuie să fie pentru totdeauna și nu se pune problema unui divorț între ea și Nicolae Zuluf. Fosta asistentă TV a mărturisit că nu au existat probleme majore în cuplul lor.

Frumoasa mămică împarte sarcinile legate de copii în mod egal cu Nicolae Zuluf. Acesta merge cu fetele la activitățile sportive, iar Sânziana la cumpărături.

Citește și: Intră sau nu Sânziana Buruiană în Cartea Recordurilor pentru cea mai lungă perioadă de alăptat? "După 6 ani de alăptat încă mai pot purta decolteu"

Sânziana Buruiană a dezvăluit faptul că nu-și mai dorește un al treilea copil și că este împlinită cu cele două fetițe pe care le are.