„Vreau s-o închei!”. Laurențiu răbufnește și iese din casă în timpul discuțiilor cu Lorena! Nu ratați un nou episod incendiar de sâmbătă, 26 august, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 25 aug 2023, 19:00

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Laurențiu și Lorena continuă să se certe.

Luni, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, discuțiile dintre Lorena și Laurențiu continuă. Concurentul este dezamăgit după ce a auzit, în episodul de astăzi, ce a spus Lorena despre el pe conexiune.

Laurențiu continuă să se certe cu Lorena

În episodul de mâine, Laurențiu se declară agitat, iritat, nervos și dezamăgit, asta după ce Lorena a vorbit despre supărările ei, iar Laur a avut acces la conexiune.

Din ce a spus Lorena, Laurențiu a înțeles că este acuzat că nu el este persoana potrivită pentru ea.

„Eu nu am spus că nu vreau să fiu cu o persoană ca tine”, a declarat Lorena.

Citește și: Catinca, în lacrimi! Cosmin este bulversat de reacția partenerei sale! „Nu știu cum e mai bine! Nu știu ce să fac!” Iată ce schimb replici uluitoare au avut cei doi concurenți în Casa iubirii

„Am auzit exact ce ai spus”, a răspuns Laurențiu.

„Nu ai fost în context, sunt sigură, și nu am spus nicio clipă că vreau să opresc cunoașterea sau că tu nu ești persoana potrivită pentru mine”, a explicat Lorena.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Ai spus. Te rog frumos, încheie conversația! Vreau s-o închei, dacă mă respecți vreau să închei conversația asta, ca să nu mă enervez din nou!”, a spus Laurențiu, pierzându-și răbdarea în această discuție.

Citește și: „Ai rămas fără glas sau mi se pare mie?”. Cum a reacționat Radu când a aflat că Moise i-a intrat în grații Cristinei! Nu ratați un nou episod din „Casa iubirii” miercuri, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Laurențiu răbufnește și iese din casă în timpul discuțiilor cu Lorena

Lorena i-a spus lui Laurențiu că dacă o respectă ar trebui s-o asculte până la capăt. Pe de altă parte, Laurențiu vrea să încheie acest subiect și nu-i place că este întors pe toate părțile.

„Nu-mi place că tot învârți lucrurile, ba nu înțelegi limba, ba e scos din context, ba e altfel! Nu e altfel, am auzit cu urechile mele și am și văzut”, a declarat Laurențiu.

Văzând că Lorena nu recunoaște ce a spus pe conexiune și nu-și asumă ceea ce a susținut, Laurențiu n-a mai suportat și s-a ridicat de pe canapea, ieșind din casă, dar nu înainte de a-i mai arunca niște vorbe dure Lorenei.

„Lasă-mă cu poveștile tale de doi lei, măcar susține ce vorbești tu măi, femeie bună! Măcar atât, să susții ce vorbești, nu să mi-o tot învârți mie, că nu ne-am trezit fraieri ieri, ca să mă învârți pe mine pe toate poveștile.

Vezi-ți de treaba ta și ți-am zis, dacă mă respecți, încheie măcar subiectul ăsta!”, a declarat Laurențiu.

Ce se va întâmpla mai departe aflați mâine, 26 august 2023, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 16:00 și 19:00, doar la Kanal D!