„Vreau să cred că sunt prietena ei cea mai bună” Oana Roman a atins un subiect sensibil pe rețelele sociale. Care este relația dintre vedetă și fiica ei

Author: Laura Macovei
Actualizat: 09 nov 2023, 11:10

„Vreau să cred că sunt prietena ei cea mai bună” Oana Roman a atins un subiect sensibil pe rețelele sociale. Care este relația dintre vedetă și fiica ei

Sursa: Oana Roman Instagram

Oana Roman a vorbit extrem de sincer pe pagina sa de Instagram în legătură cu relația părinte-copil. Aceasta are o fiică pe nume Isabela, în vârstă de 10 ani, despre care spune că e cea mai bună prietenă a ei.

Oana Roman a atins un subiect sensibil pe rețelele sociale, unde a vorbit despre ceea ce a auzit recent la radio în legătură cu relația dintre un părinte și copilul său.

Ce relație are Oana Roman cu fiica sa

Vedeta a ținut să precizeze cât de important este să devii prieten cu copilul tău din timp și să nu aștepți prea mult, deoarece va fi prea târziu.

„Suntem sau nu suntem prieteni cu copiii noștri? Cea care spunea astăzi la radio că va fi prietenă cu copiii ei la 20 de ani spunea că până atunci ea trebuie să îl trainuiască și să-i impună și să-l învețe lucruri. 

Mie mi se pare că dacă aștepți până la 20 de ani să devii prieten cu copilul tău, ai pierdut trenul.

Da, copiii trebuie educați, trebuie să le transmitem niște valori, trebuie să înțeleagă de când sunt mici că există niște limite, că există bune maniere, că există lucruri pe care nu e frumos să le facă, dar în același timp trebuie să îi învățăm aceste lucruri nu într-un mod dictatorial să spun așa. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Trebuie să începem să devenim prietenii copiilor noștri de foarte devreme. Ei trebuie să vadă în noi nu neapărat o poziție doar dominantă, ci și un om cu care se pot înțelege, căruia poate să-i pună întrebări, cu care se poate sfătui, pentru că dacă nu ne sfătuim cu părinții, sau dacă noi părinții nu le explicăm copiilor că trebuie să se sfătuiască cu noi, atunci avem o problemă.

Le va frică de noi și nu vor împărtăși lucruri.

Spunea o persoană influentă zilele trecute un lucru extraordinar: „Vreau ca atunci când copilul meu intră într-o mare problemă să spună: trebuie s-o sun pe mama să mă ajute, nu aoleu dacă află mama ce o să se întâmple,” a vorbit Oana Roman într-un reel postat pe Instagram.

Ce sfat are Oana Roman pentru tinerii părinți

Astfel, vedeta îi sfătuiește pe toți părinții să se împrietenească din timp cu copiii lor și nu doar să respecte cu strictețe rolul de părinte dictatorial.

„Cred că despre asta este vorba. Isa mea are 10 ani și eu vreau să cred că sunt prietena ei cea mai bună. Știe că sunt limite, știe că trebuie să mă asculte când o rog niște lucruri. Nu îi dau ordine și suntem prietene și împărtășim lucruri. 

Nu așteptați până la 20 de ani să fiți prieteni cu copiii voștri, pentru că va fi mult prea târziu,” a mai spus aceasta.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.