“Vreau să fie și el la trei metri cum este fata mea”. Mama tinerei decedate în accidentul din Timiș își strigă durerea. Polițiștii i-au transmis că fiica ei trăiește, însă la locul tragediei a avut parte de un șoc

Autor: Diana Bostan

Mama tinerei decedate în accidentul din Timiș a făcut primele declarații

Sursa: Facebook

Mama tinerei în vârstă de 17 ani, decedată în accidentul din Timiș, face mărturii cutremurătoare. Femeia vrea ca șoferul în vârstă de 19 ani să plătească pentru moartea fiicei sale.

Monica, o tânără în vârstă de 17 ani, s-a stins din viață într-un teribil accident ce a avut loc în apropiere de Timișoara. Fata se află în mașină cu iubitul ei, un tânăr ce obținuse permisul cu patru zile înainte de tragedie și care a scăpat cu viață din accident. Iată ce a declarat mama tinerei decedate în accident!

Mama tinerei moarte în accident se află în stare de șoc

O adevărată tragedie a zguduit comunitatea din Timiș în urma morții îngrozitoare a unei tinere în vârstă de 17 ani. Monica se afla în mașină cu iubitul său, însă lipsa de experiență a tânărului în ale condusului, și-a spus cuvântul. În urma accidentului, tânăra în vârstă de 17 ani a decedat, iar șoferul s-a ales cu răni ce nu-i pun viața în pericol.

Citește și: Ea este Monica, tânăra decedată în accidentul din Timiș. Fata și iubitul ei se îndreptau către o petrecere, moment în care băiatul a pierdut controlul volanului

Potrivit Antena3CNN, mama tinerei în vârstă de 17 ani a declarat că ea nu a fost informată decât de faptul că a avut loc un accident, însă nu i s-ar fi comunicat că este un accident grav și nici că fiica ei a decedat. Polițiștii i-ar fi transmis la telefon că victima este în salvare și primește îngrijiri medicale. Însă în momentul în care a ajuns la locul tragediei, femeia a avut parte de un șoc în momentul în care și-a văzut fiica decedată.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

"Nu știu absolut nimic decât am fost informată că a avut un accident. Nu mi s-a zis că e un accident grav. Nu am știut că a decedat. Domnii polițiști mi-au spus la telefon că e în salvare, primește îngrijiri medicale. Când am ajuns la locul faptei, ea era decedată.

Nici atunci nu mi-au spus, dar criminalul mi-a ucis fata.”, a declarat mama tinerei decedate în accident, pentru Antena3CNN.

Femeia susține că nu-l cunoaște pe presupusul iubit al fiicei sale

Din primele informații, Monica și presupusul iubit, șoferul în vârstă de 19 ani, s-ar fi îndreptat către o petrecere, însă mama tinerei susține că nu are habar cine este băiatul și nu știa nimic de nicio petrecere.

Citește și: “Plângea lângă fată”. Mărturii cutremurătoare făcute de martorii accidentului din Timiș, în urma căruia o tânără și-a pierdut viața. Ce spune mama băiatului care a provocat tragedia

Aceasta a declarat pentru sursa menționată anterior faptul că fiica ei a ieșit de la muncă și că se îndrepta spre casă. Mama tinerei în vârstă de 17 ani nu se mulțumește cu pedeapsa cu închisoarea și-și dorește ca tânărul să aibă parte de un sfârșit la fel de tragic ca al fiicei sale.

„Atât știu să vă spun. Nu știu cine este criminalul ăla. Nu doresc să facă închisoare. Vreau să fie şi el la trei metri cum este fata mea. Prințesa mea nu mai e, a murit, din cauza lui. Un prăpădit mi-a distrus fata. Nu mi-a spus că pleacă niciunde. A fost la muncă fata, a ieșit de la muncă, a plecat acasă. După, nu știu ce s-a întâmplat", a mai dezvăluit mama fetei de 17 moartă în tragicul accident de lângă Timişoara, potrivit sursei menționate anterior.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?