"Vreau sa fii mamica mea, dar sa nu ma dai!", aceasta a fost replica unui copil abandonat cand si-a intalnit, pentru prima oara, mama adoptiva

Editor: Silviu Bunea Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:11

Camelia Siteavu are 39 de ani, este asistent medical iar povestea ei de mamica este unica si impresionanta.

Camelia s-a casatorit cu Dan acum 15 ani si si-au dorit enorm un copil. Din pacate medicii au descoperit ca Dan are o problema genetica, iar venirea pe lume a unui copil in cuplu era imposibila.

"Mergeam in parcuri, mergeam pe strada, vedeam parinti fericiti, copii fericiti, lucru care ne intrista enorm si ne facea sa ne dorim si mai mult. Dar ne simteam neputinciosi", spune Dan.

Camelia si Dan s-au hotarat sa infieze un copil si s-au inscris pe lista de adoptii.

Asa a inceput o poveste de viata incredibila.

"Imi amintesc de momentul cand am cunoscut-o prima data. Era foarte mica, a venit fuga la mine si mi-a spus: "Vreau sa fii mamica mea, dar sa nu ma dai"”, a povestit, cu ochii in lacrimi, Camelia.

Larisa, fusesese adoptata de noua ori de noua posibile viitoare mame, care apoi au "returnat-o" invocand motive de "nepotrivire". Fetita ajunsese intr-o stare critica dupa cele cateva experiente de adoptie esuate.


Urmariti povestea cutremuratoare in materialul de mai jos:
##VIDEO136864##

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

Taguri: