„Vreau să ies”. Durerea nu se mai termină în „Casa iubirii”! Lorena și Mihaela suferă din cauza bărbaților iubiți! Nu ratați un nou episod de mâine, 2 septembrie, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D

Author: Lavinia Medrea

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Lorena și Mihaela au parte de momente mai puțin plăcute.

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Lorena izbucnește în lacrimi iar Mihaela este determinată să plece din casă din cauza declarațiilor făcute de Robert.

Durerea nu se mai termină în „Casa iubirii”

Mâine, Robert începe să-i explice Mihaelei de ce este greșit să asculte de cei din jur când vine vorba despre sentimentele lui.

Acesta i-a explicat că nu are sens să se apropie de el din ce în ce mai mult pentru că o va respinge și o va răni, iar dacă acest lucru se va întâmpla va fi doar din vina ei. 

Citește și: Moise a izbucnit din nou în lacrimi, după ce a conștientizat că nu o va putea cuceri pe Cristina! Iată cum a reacționat noul concurent la adresa lui Radu și ce s-a întâmplat în Casa iubirii! „Ești cel mai mare fals!”

„Dacă el vrea să-ți implementeze ție lucrul ăsta în cap și tu să crezi, să te apropii mai mult de mine ca eu să te resping, ca eu să-ți fac rău, e greșeala ta!”, a declarat Robert.

„Eu sunt bine, crede-mă, eu sunt ok. Eu am înțeles, Robert, nu mai repeta în fiecare zi, te rog frumos, am înțeles!”, a spus Mihaela.

În continuare, Robert îi va arunca diverse cuvinte dureroase Mihaelei. Sătulă să mai audă astfel de comentarii și dornică să treacă peste durerea pe care o simte, Mihaela îl roagă pe Robert să nu mai învârtă cuțitul în rană la nesfârșit și să-și vadă de viața ei.

Citește și: Laurențiu, gest neașteptat la adresa Lorenei! Concurentul a reușit să distrugă un moment frumos pregătit pentru partenera lui! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Fiecare își vede de drumul lui, te rog frumos să nu mai bagi cuțitul acolo (n.r.: în rană), din nou”, a spus Mihaela, în timp ce se ridică și pleacă, încercată de lacrimi. 

Lorena și Mihaela suferă din cauza bărbaților iubiți

Lângă Mihaela pe canapea se află Lorena care, la rândul ei, suferă și ea din cauza lui Laurențiu.

Pe tot parcursul discuției dintre Mihaela și Robert a avut ochii înlăcrimați, până a decis la un moment dat că vrea să iasă în curte pentru a-și limpezi gândurile.

„Vreau să ies puțin, nu pot să rămân aici”, spune Lorena.

Văzând că este într-o stare fragilă, Irina a rugat-o pe Lorena să se așeze jos și a întrebat-o dacă are nevoie de un pahar cu apă. 

„Nu știu cum să fiu bine în situația asta”, a declarat Lorena.

Ce se întâmplă mai departe și motivele pentru care concurentele suferă amarnic aflați mâine, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 16:00 și 19:00, doar la Kanal D!