„Vreau să împărtășesc cu voi”. Ce a pățit Maria Constantin, după ce a aflat că este însărcinată. Vestea dată la scurt timp după nuntă

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 29 iul 2023, 13:33

Artista a reușit să le rezolve acum, deoarece și-a dorit să arate impecabil la petrecerea de nuntă

Sursa: Facebook

Maria Constantin și Robert Stoica s-au cununat civil și religios în urmă cu doar câteva zile, iar petrecerea de nuntă va avea loc vineri, pe data de 4 august. Cu toate acestea, a ținut să le povestească fanilor despre ce a aflat, după ce a rămas însărcinată.

Maria Constantin și Robert Stoica sunt, oficial, soț și soție și, la scurt timp după nuntă, artista a vorbit despre momentul în care a aflat că sarcina i-a creat unele probleme stomatologice. Aceasta a împărtășit totul cu fanii ei din mediul online.

Ce a aflat Maria Constantin, după ce a rămas însărcinată

Maria Constantin are un fiu dintr-o căsătorie anterioară, în vârstă de 14 ani.

După ce a rămas însărcinată cu acesta, au apărut anumite probleme de care a reușit să scape abia acum. După ce a rămas însărcinată și din cauza stresului postnatal, au apărut problemele la nivelul danturii.

Artista a reușit să le rezolve acum, deoarece și-a dorit să arate impecabil la petrecerea de nuntă, care va avea loc la sfârșitul săptămânii următoare. Mulți ani, soția lui Robert Stoica a încercat să scape de această problemă, dar a avut mult de furcă în acest sens.

Citește și: „Nu o luăm ca pe o nuntă'' Nimeni din showbiz nu a mai făcut așa ceva! Maria Constantin și Robert Stoica, decizie incredibilă după ce s-au căsătorit!

Mai exact, dantura acesteia s-a măcinat, motiv pentru care, a trebuit să își pună implanturi. Artista este foarte mulțumită de rezultat și se bucură că problema s-a rezolvat.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Maria Constantin se pregătește pentru petrecerea cea mare

Pe data de 4 august, Maria Constantin și Robert Stoica vor îmbrăca hainele de petrecere. Cei doi și-au dorit să facă nunta mai devreme, deoarece va începe postul și doar petrecerea va avea loc mai târziu.

„Hello tuturor! Vreau să împărtășesc cu voi o bucurie a mea, pentru că mi-am propus ca până la nuntă (n.r.

petrecerea de nuntă), mai este fix o săptămână, să am acel zâmbet perfect și dantura perfectă. Am avut ceva probleme și nu știu, poate mulți sau multe dintre voi v-ați confruntat cu această problemă, cel puțin eu după am ce am rămas însărcinată, mulți dintre dinți mi s-au măcinat.

Asta din cauza lipsei de calciu, probabil și pe bază de stres și oboseală, s-au acumulat mai multe lucruri și am avut probleme, ba chiar mi-am pierdut anumiți dinți.

Am dantura perfectă (n. red acum), am terminat de pus și implanturile, sunt super fericită, nici nu pot să exprim câtă fericire am, pentru că am dantura perfectă!”, a povestit aceasta, în mediul online. 

Citește și: Maria Constantin a vorbit despre al doilea copil, cu două luni înainte de nuntă: „O bucurie și o mare minune”. Artista mai are un băiat dintr-o căsnicie anterioară

Maria Constantin și-a dorit ca toți invitații de la nunta ei să fie îmbrăcați în alb, motiv pentru care, a și stabilit o tematică în acest sens. Cei soi soți și-au ales o pereche de nași tot din industria muzicală, dare care nu s-au implicat foarte mult în organizarea evenimentului, deoarece au avut multă treabă.