„Vreau să încep prin a-mi cere scuze”. Patrick le cere iertare Larisei și Juliei pentru strategia pe care a pus-o la cale! Îl vor ierta cele două concurente?

Autor: Lavinia Medrea

Joi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Patrick și-a cerut iertare de la concurentele pe care le-a implicat în strategia lui.

Joi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Patrick și-a cerut iertare de la Julia și Larisa pentru strategiile pe care le-a făcut.

Patrick le cere iertare Larisei și Juliei pentru strategia plănuită

În episodul de astăzi, 7 martie 2024, Patrick a simțit nevoia să-și ceară scuze public în fața Juliei și a Larisei pentru strategiile pe care le-a făcut în urmă cu câteva zile și care i-au adus „eliminarea”

simulată din competiție în episodul de ieri.

Citește și: „Tu nu poți să ții secret!”. Larisa izbucnește în plâns chiar de Ziua Mamei! Nu ratați o nouă ediție emoționantă din „Casa iubirii” de vineri, 8 martie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

„Vreau să încep prin a-mi cere scuze în fața ta, că te-am tras și pe tine în strategia asta.

Îmi pare rău când mă ia nebunia că nu mă mai gândesc la repercusiuni. În primul rând m-am pus și pe mine în pericol și când am văzut că am rămas singurul în picioare am zis na, Patrick, ce ai făcut, că ai făcut-o de oaie. Trebuie să-mi cer scuze și în fața Larisei dacă am presat-o în strategia pe care am avut-o, pur și simplu am avut o cădere în care am simțit că nu sunt apreciat, mi s-a părut că avantajul este la voi și n-ați vrut nici să mă ascultați pe mine”
, a declarat
Patrick.

Julia i-a spus lui Patrick că este iertat din partea ei, dar a ținut să menționeze și că amenințarea conform căreia îl va scoate din „Casa iubirii” n-a fost nimic altceva decât o joacă.

Citește și: Robi, pus pe jar de Virginia! Concurenta l-a chemat în camera roșie, iar tânărul a ezitat de teama unei posibile vești triste! „Are emoții! Se despart, oare?”

Patrick s-a resemnat! Nu mai există nimic între el și Larisa

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Cosmin a declarat, tot astăzi, că Larisa îi bulversează pe toți din emisiune atunci când spune ba că vrea să plece acasă, ba că vrea să rămână. Concurenta a explicat că tot ce își dorește e să-și găsească pe cineva și să se simtă bine, dar crede că șansele ei sunt mici în această competiție.

„Ai o vârstă la care poți să riști niște chestii, și nu știu care ar fi problema”, a spus Robi, referindu-se la cunoașterea cu Patrick.

„Nu-mi place să greșesc și să ajung să regret lucruri, ăsta-i motivul pentru care deseori tind să gândesc foarte mult înainte de a lua o decizie”, a spus Larisa.

„Tu crezi că n-o să greșești?”, a întrebat Robi.

„Ba da, dar vreau măcar să nu-mi pară rău, dacă am greșit să zic că asta a fost cea mai bună decizie a mea la momentul respectiv”, a declarat Larisa.

Robi a întrebat-o pe Larisa dacă regretă că nu i-a dat o șansă lui Patrick, dar Larisa a fost foarte fermă în răspunsul pe care l-a oferit. 

„Chiar asta simt, din tot sufletul meu, că nu pot să am în totalitate încredere, ce să fac?”, a declarat Larisa.

Cu toate că și-a dorit mult să fie împreună cu Larisa, Patrick a mărturisit că înțelege că a fost refuzat și că nu se simte rău, ba chiar nu mai are speranțe în ceea ce privește o relație cu frumoasa concurentă.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.