„Vreau să mori, să te văd întinsă”. Dana Roba rememorează ultimele cuvinte ale lui Daniel Balaciu, după ce a lovit-o în cap cu un ciocan

Author: Andreea Buinoschi

Dana Roba aproape și-a pierdut viața, în urmă cu doar câteva săptămâni, atunci când Daniel Balaciu, fostul ei soț, a lovit-o atât de tare, încât a băgat-o în comă. Make-up artista a povestit cele mai grele momente din viața ei, fiind convinsă că, atunci, tatăl fiicelor sale și-a arătat adevărata față.

Dana Roba a făcut dezvăluiri halucinante, în cadrul emisiunii „În Oglindă”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, despre momentul în care Daniel Balaciu, fostul soț, a lovit-o în cap, de mai multe ori, cu un ciocan, până când aceasta a intrat în comă.

Dana Roba rememorează momentul în care aproape și-a pierdut viața

Dana Roba a trecut prin clipe de groază, dar își amintește tot ceea ce s-a întâmplat în dimineața cu pricina.

Make-up artistul a mărturisit că tatăl ei a avertizat-o în legătură cu Daniel Balaciu, sfătuind-o să aibă grijă, deoarece vrea să o omoare.

„Mi-am dat seama cu cine stau în casă. Efectiv, s-a transformat în demon. A început să mă înjure foarte dur... «proastă», în toate felurile. Nici nu pot să reproduc înjurăturile, că sunt prea dure”, a mărturisit Dana Roba.

La un moment dat, în timpul unei discuții aprinse pe care au avut-o, Daniel Balaciu a amenințat-o cu moartea, acela fiind și primul moment în care aceasta s-a temut pentru viața

ei. Din nefericire, amenințările lui Daniel Balaciu s-au și adeverit, în dimineața în care a lovit-o cu bestialitate, până a băgat-o în comă.

Citește și: Dana Roba, luată la rost de fani după ce a postat o poză alături de Beniamin: „Ți-ai pierdut credibilitatea”

„Când mi-a dat primul ciocan în cap, aici am o crăpătură foarte mare, m-am întors și am apucat să văd geamul și am văzut că se îmbina ziua cu noaptea.

«Te omor! C***a d******i! Te omor! Pocăita d******i! Vreau să mori, să te văd întinsă, moartă pe masă»”, îi spunea acesta.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Dana Roba a scăpat ca prin minune 

Dana Roba a scăpat ca prin minune, deși a primit mai multe lovituri în cap, extrem de puternice.

Câteva ore, Daniel Balaciu a așteptat ca soția lui să moară, fiind convins că loviturile pe care i le-a aplicat erau suficient de puternice pentru ca tragedia să se producă.

„Mori! Tu nu mori, mă, odată?   Dar mori, mă! Vreau să te văd moartă, întinsă pe masă”, i-ar fi spus acesta, în acele momente. 

Fetele Danei Roba și ale lui Daniel Balaciu erau în camera lor și au auzit scenele terifiante: „Fetele mele erau în camera lor, m-au auzit, plângeau(...)

Ziceau «Mami, te-am auzit cum plângeai foarte tare»(...) Atunci, a plecat cu copiii la sat, mi-a luat toți banii. Da (n.r. a lăsat-o în balta de sânge și a plecat).

Citește și: „Eu mă simt foarte bine! Merg la terapie în fiecare zi să mă vindec” Cum se recuperează Dana Roba, după ce a fost la un pas de tragedie

A luat ciocanul și cearceaful de sub mine, a învelit ciocanul și l-a aruncat în spatele blocului, într-un tomberon. Nu moarte. «Nu moare. Aștept să moară, e vie de patru ore, nu moare». Auzeam că spune că «nu moare»”, a mai povestit Dana Roba.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.