„Vreau să mori, să te văd moartă”. Dana Roba a vorbit în detaliu despre cum a agresat-o fostul ei soț, Daniel Balaciu. Bărbatul a lovit-o cu un ciocan în cap pentru a-i lua viața

Author: Lavinia Medrea

Daniel Balaciu a lovit-o cu un ciocan în cap pentru a-i lua viața

Sursa: Captură YouTube theXclusive - colaj Kanal D

În cea mai nouă ediție a emisiunii „În oglindă”, invitată va fi Dana Roba.

În cea mai nouă ediție a emisiunii „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță și difuzată exclusiv pe Kanal D2 și pe canalul de YouTube theXclusive, invitată va fi Dana Roba.

Dana Roba a vorbit în detaliu despre cum a agresat-o fostul ei soț

Dana Roba a vorbit pentru prima dată în detaliu despre trauma prin care a trecut de când a fost bătută crunt de soțul ei cu un ciocan.

Capul i-a fost despicat în mai multe părți, și doar o minune i-a salvat viața make-up artistei.

„Mi-am dat seama cu cine stau în casă. Efectiv s-a transformat în demon. A început să mă înjure foarte dur, proastă, în toate felurile, nici nu pot să reproduc înjurăturile că sunt prea dure!”, a declarat Dana Roba, printre lacrimi amare.

Citește și: Dana Roba, luată la rost de fani după ce a postat o poză alături de Beniamin: „Ți-ai pierdut credibilitatea”

Soțul Danei Roba, Daniel Balaciu, avea o comoditate ieșită din comun în căsnicia cu aceasta. Nu avea loc de muncă și tot ce făcea era să stea cu fetițele lor. Întrebată de ce soțul ei nu muncea, Dana Roba a răspuns: „Pentru că el a zis că stă cu copiii”.

Daniel Balaciu a vrut s-o omoare pe Dana Roba

Nu a fost prima dată când Dana Roba s-a temut de Daniel Balaciu. Acum ceva timp, înainte ca Dana Roba să treacă printr-o procedură de dezlegare a trompelor, soțul ei a amenințat-o că o va omorî dacă nu se răzgândește.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Înainte cu o săptămână sau două de dezlegarea trompelor m-a bruscat, m-a strâns de gât și mi-a zis că mă omoară dacă îmi dezleg trompele și dacă nu renunț”, a declarat Dana Roba.

Make-up artista a fost întrebată, de asemenea, dacă l-a luat în serios pe soț atunci când a amenințat-o cu moartea.

„Da. Pentru că a fost pentru prima dată când mi-a fost frică. Tatăl meu mi-a zis cu gura lui: Închide-te, că ăsta vrea să-ți ia viața!”, a declarat Dana Roba.

Citește și: „Mi-a fost alături în cele mai cumplite momente”. El este bărbatul care o susține pe Dana Roba după trauma suferită! Primul mesaj al make-up artistei după ce s-a spus că are o relație

Daniel Balaciu nu a recurs întâmplător la bătaia cruntă oferită soției lui. Dana Roba a povestit cum îl auzea exprimându-și dorința ca ea să moară în timp ce o lovea cu ciocanul în cap, jignind-o și adresându-i continuu injurii.

„Când mi-a dat primul ciocan aici (n.r.: în spatele capului), m-am întors și am apucat să văd geamul. Și am văzut că se îmbina ziua cu noaptea.

Te omor, c*rva dr*cului, pocăita dr*cului, vreau să mori, să te văd întinsă, moartă pe masă (n.r.: vorbele lui Daniel Balaciu)!

Îmi spunea: Mori, mă! Mori! , a povestit Dana Roba.

Povestea completă poate fi vizionată pe data de 7 august 2023, pe canalul de YouTube theXclusive.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.