„Vreau să vă spun că nu sunt bine” Dana Roba primește o nouă lovitură! Vedeta și fetițele ei nu pot ieși din casă

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 31 ian 2024, 13:44

„Vreau să vă spun că nu sunt bine” Dana Roba primește o nouă lovitură! Vedeta și fetițele ei nu pot ieși din casă

Sursa: Dana Roba Instagram

Dana Roba nu se simte deloc bine, aceasta împărtășind cu fanii momentele dificile prin care trece în prezent. În urmă cu o zi, vedeta a postat un filmuleț pe pagina sa de Instagram, în care a anunțat motivul pentru care nu se poate ridica deloc din pat.

Make-up artista a postat un filmuleț în care se observă că este slăbită și palidă, aceasta mărturisind că nu se poate ridica nici 5 minute din pat, deoarece i se face rău.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Dana Roba

Vedeta a confirmat pentru urmăritorii săi că a contactat un virus periculos numit norovirus, de la fetițele ei. Cele 3 stau acum în casă și așteaptă să se recupereze.

„Iubitelor, pentru cele care m-au întrebat astăzi: „Dana, nu ai fost pe story, unde ești, ești bine?”

Vreau să vă spun că nu sunt bine. Am luat norovirus de la fetițele mele. Ele au adus de la școală, de la grădiniță, adică vărsături foarte abundente și dureri de cap, dureri abdominale, dureri de stomac. Vă rog să citiți pe Google ce înseamnă norovirus.

O deshidratare puternică.

Norovirus este un virus foarte urât și îți ia toate puterile și toate stările. Vreau să vă spun că am o stare de neputință, nu pot să stau în picioare nici măcar 5 minute. Mă simt foarte rău, dar mâine dimineață va veni o doamnă asistentă la mine și-mi va pune o perfuzie cu ceva pentru hidratare și mă bucur că am luat tratamentul corect pentru a încetini vărsăturile și toate stările astea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: „Îi mulțumesc Lui Dumnezeu că mi-a mai îngăduit și anul acesta viața” Dana Roba, recunoscătoare că trăiește! Noi detalii despre chinuirile prin care a trecut din cauza fostului soț, Daniel Balaciu

Mă fac bine, din câte am înțeles, ține între 1 și 3 zile acest virus, dar voi fi bine.

Presupun că mâine, pe vremea asta, o să fiu foarte bine,” a spus Dana Roba în cadrul filmulețului postat pe insta-story.

Dana Roba, recunoscătoare că Dumnezeu a ținut-o în viață

După ce a fost măcelărită de fostul soț, Dana Roba a transmis de nenumărate ori că doar datorită Celui de Sus ea mai este acum în viață și se bucură de fetițele ei și Beni, actualul iubit.

Citește și: Dana Roba, decizie radicală în privința socrilor. De ce nu își mai duce fetele în vizită: „Nu m-a mai sunat să întrebe de ele”

„9 ore în operație, 7 resuscitări și 48 de ore de comă! Îi mulțumesc Lui Dumnezeu că mi-a mai îngăduit și anul acesta viața, să fiu alături la zilele de naștere ale fetițelor mele”, spunea

Dana Roba într-o postare pe Instagram.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.