“Vreau să vă vorbesc despre acest proces de schimbare”. Carmen de la Sălciua a povestit ce se întâmplă acum în viața ei

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 22 feb 2024, 08:53

Carmen de la Sălciua a vorbit despre schimbările din viața ei

Sursa: Instagram: Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua a luat o decizie radicală. Artista a dezvăluit motivul pentru care a recurs la această decizie, dar și care sunt pașii pe care îi urmează în transformarea sa.

După ce s-a zvonit că ar fi însărcinată, Carmen de la Sălciua a decis să pună punct speculațiilor. Vedeta a dezvăluit faptul că nu așteaptă un copil, ci doar a acumulat câteva kilograme în plus, acesta fiind și motivul pentru care a decis să-și schimbe complet alimentația în această perioadă.

Carmen de la Sălciua a vorbit despre schimbările prin care trece în această perioadă

Carmen de la Sălciua, cunoscută pentru vocea și prezența sa activă pe platformele de socializare, a captat atenția comunității TikTok prin dezvăluirile sale sincere privind transformările personale pe care le experimentează în această perioadă. Artista a ales să împărtășească publicului său că a luat hotărârea de a adopta un stil de viață mai sănătos, punând un accent deosebit pe alimentație echilibrată și activitate fizică. Carmen a vorbit deschis despre dorința ei de a scăpa de kilogramele în plus și de a-și îmbunătăți starea de sănătate generală.

Citește și: „Nu mai mănânc absolut nimic”. Vezi la ce dietă minune a apelat artista Carmen de la Sălciua. Ce a determinat-o pe vedetă să scape de kilogramele în plus

Artista le-a dezvăluit fanilor că a început să facă sport acasă, ba chiar și-a achiziționat o bandă de alergat pe care petrece în jur de 30-40 de minute în fiecare seară.

Carmen de la Sălciua nu se bazează doar pe sport, ci și pe o alimentație sănătoasă și pe consumul de apă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

„Vreau să vă vorbesc despre tot acest proces de schimbare prin care eu trec. Încă de când am început să fac sport acasă, nu credeam vreodată că mă va motiva să fac sport acasă.

În general...se spune că motivația ți-o găsești la sală că vezi pe toată lumea, probabil ai un antrenor, însă eu mi-am cumpărat o bandă de alergat și asta m-a ajutat și m-a motivat foarte mult. De două săptămâni, în fiecare seară alerg 30-40 de minute, depinde cum am chef, dar nu trece o seară fără să fac sport”, a spus Carmen de la Sălciua, într-un video postat pe contul său de TikTok.

@carmendelasalciua.ro #changing #diet #sport ♬ sunet original- Carmen de la Salciua Official

Carmen de la Sălciua le-a dezvăluit fanilor ce greutatea avea înainte de adoptarea acestui stil de viață

Vedeta a menționat faptul că trebuie să consume foarte multe lichide, dar de preferat apă.

Carmen de la Sălciua a dezvăluit că înainte de a se apuca de sport cântărea 65 de kilograme, o greutatea pe care nu o considera potrivită în raport cu înălțimea ei.

„Consum lichide multe. Greutatea mea înainte să încep să fac sport era de 65 de kilograme. Mult, nu? Și de necrezut cu înălțimea mea, pentru că eu am 1,65 metri, dar acest proces de schimbare îmi setează creierul pentru că văd îmbunătățiri”, a mai spus Carmen de la Sălciua.

Citește și: Carmen de la Sălciua destramă zvonurile cum că ar fi gravidă! „Văd că există multă controversă”

Artista a dezvăluit faptul că aceste schimbări o motivează extrem de mult, iar rezultatele se văd deja pe trupul și în starea generală de bine a cunoscutei cântărețe. Acesta este și motivul pentru care vedeta a decis să le vorbească fanilor despre întregul proces, în speranța că va motiva și alte persoane.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?