"Vreau și eu un băiat!" Larisa, cerere în căsătorie pentru Patrick!? Cum a reacționat concurentul

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 16 feb 2024, 21:55

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 16 februarie, la Kanal D.

Concurenții din Casa iubirii au parte de noi provocări și momente pline de senzații în fiecare ediție. Pe lângă acestea, în fiecare zi, telespectatorii Kanal D România asistă la răsturnări uluitoare de situație, iar fetele și băieții din cadrul emisiunii se confruntă adesea cu încercări dificile. Însă, în ediția de astăzi, dragostea a plutit în aer în Casa iubirii. Iată ce s-a întâmplat vineri, 16 februarie, între Larisa și Patrick!

Citește și: Ștefan și Aleyna, sărut pasional și atingeri tandre. Cum au fost surprinși cei doi concurenți? Nu ratați o nouă ediție incendiară sâmbătă, 17 februarie, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D

Larisa, cerere în căsătorie pentru Patrick!? Cum a reacționat concurentul

În episodul de vineri, 16 februarie, al emisiunii Casa iubirii, dragostea a revenit în prim-plan, deoarece Larisa a făcut o cerere în căsătorie.

Încercată de multe emoții, frumoasa concurentă a luat o hârtie și un pix și a scris exact ce a simțit, iar gestul ei l-a lăsat fără cuvinte pe Patrick.

Frumoasa prezentatoare a emisiunii Casa iubirii, Andreea Mantea, a vrut să afle ce a scris Larisa pe foaie. Astfel, Cosmin a ajutat-o și a citit mesajul concurentei. Imediat, toți ochii au fost pe Larisa, iar tânăra s-a emoționat foarte tare.

Cosmin:'' Cerere de căsătorie! Subsemnata Larisa Groza solicit cererea în căsătorie a concurentului...''

Andreea Mantea:'' Completează, repede, Larisa!''

Larisa: ''Nu mă mărit! Sunt prea tânără. Era vorba de Patrick''

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Patrick a rămas surprins să audă că cererea era pentru el, iar pentru câteva clipe a rămas fără cuvinte. Între timp, tânărul a refuzat, pentru că este dezamăgit de decizia Larisei de a pleca din Casa iubirii.

În ultimele zile, Patrick a făcut mai mulți pași spre Larisa, din dorința de a o cunoaște mai bine. Cu toate acestea, blondina a mărturisit că nu mai vrea să fie în Casa iubirii, din cauza comentariilor urâte din online.

''Nu mă mai simt ok. În casa fetelor nu mă mai simt bine, îmi place mai mult aici (n.r. casa băieților). Vreau și eu un băiat care să fie lângă mine'', a mărturisit Larisa.

Citește și: Cosmin și Ștefania, primul sărut în Casa iubirii! Cei doi concurenți sunt în culmea fericirii

Pentru a afla ce a mai declarat Larisa, puteți urmări materialul video de mai jos!