,,Vreau urgent secretul”. Ce mesaj i-a lăsat un fan Andreei Mantea! Prezentatoarea de la ,,Casa Iubirii'' a rămas fără cuvinte

Author: Diana Ghita
Actualizat: 18 sep 2023, 22:32

Ce a postat Andreea Mantea pe rețelele de socializare

Sursa: Instagram

Recent, Andreea Mantea a postat niște fotografii care au stârnit curiozitatea urmăritorilor.

Andreea Mantea este printre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc.

Citește și: Pe ce își cheltuie Andreea Mantea toți banii! Prezentatoarea Casa Iubirii a recunoscut că nu se poate abține

Mesajul care a lăsat-o pe Andreea Mantea fără cuvinte

Prezentatoarea de la ,,Casa iubirii'' a publicat niște fotografii realizate în cadrul emisiunii.

Mai exact, aceasta le-a arătat internauților ce ținută a purtat într-o ediție recentă a competiției televizate.

Bruneta se bucură de o mare popularitate pe rețelele de socializare, unde a strâns o mulțime de fani care o urmăresc și o apreciază. Astfel, Andreea Mantea îi ține constant la curent pe oamenii din mediul online, împărtășind cu ei diferite momente.

Duminică, 17 septembrie, vedeta a postat niște fotografii de pe platoul emisiunii pe care o prezintă.

Aceasta a vrut să le arate tuturor rochia elegantă, cu care a ieșit din tipare. Andreea a purtat o rochie lungă, tip sirenă, de culoare roșie. Modelul ținutei i-a scos în evidență talia de viespe.

Bineînțeles că acest detaliu a fost remarcat imediat de către fanii ei, care și-au arătat aprecierile, dar și curiozitatea vizavi de secretul din spatele siluetei prezentatoarei. 

,,Mi-nu-na-tă! Vom fi alături de voi(...) și de mâine, cu siguranță! Să ai parte de o nouă săptămână numai cu bucurii, împliniri, iubire, sănătate, audiențe fenomen și zâmbete!/

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Vreau urgent secretul frumuseții dumneavoastră!/ O dulceață de frumoasă'', au fost câteva dintre comentariile internauților la postarea Andreei Mantea, de pe pagina ei personală de Instagram.

Citește și: De ce boală suferă Andreea Mantea. Prezentatoare ține un regim special: „Este un subiect extrem de sensibil”

Secretul șocant al Andreei Mantea

Însă, ceea ce puțini știu este că secretul corpului de invidiat nu este unul tocmai fericit. Bruneta suferă de o afecțiune din cauza căreia nu poate acumula kilograme în plus. Boala cu care se confruntă nu poate fi vindecată, ci doar ținută sub control prin tratament medicamentos. 

„Nu ne îngrășăm dintr-odată. Nu are nicio legătură. Într-adevăr, am o boală autoimună. Nu vreau să vorbesc despre asta, este un subiect extrem de sensibil și îmi este foarte greu. Îmi este greu să trăiesc cu toate interdicțiile pe care le am”,  a mărturisit Andreea Mantea.

Totodată, prezentatoarea a mărturisit că are și unele alergii care nu-i permit decât să guste anumite tipuri de alimente.

,,Pe lângă asta, mai am și niște  alergii. Sunt alergică la ceapă, de exemplu, și la cireșe, fructe de mare.

Mă încăpățânez și tot mănânc un strop, dar am pastilele, care țin în frâu. Iau 10 pastile pe zi. Eu nu vreau să mă gândesc că sunt bolnavă. Am o afecțiune și punct.”,  a adăugat vedeta.

Citește și: Emoții mari pentru vedetele din România! Cum și-au îmbrăcat copiii, în prima zi de școală? Cei mici au atras atenția tuturor