Vrei ca datoriile sa fie istorie? Iata SECRETUL care iti va schimba viata

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:47

Reteta succesului. Bunastarea materiala. Sporul casei este mit sau adevar?

Cand vine vorba de superstitii, romanii sunt campioni la acest capitol: nu da bani lunea, nu arunca gunoiul dupa apusul soarelui sau nu bate covoarele dupa asfintit- sunt doar cateva exemple de superstitii romanesti care te invata cum sa iti mentii sporul casei.

Sunt credinte vechi pe care biserica nu le recunoaste, dar pe care unii romani le respecta cu sfintenie. Ei bine, se pare ca toate aceste obiceuri nu sunt chiar atat de absurde.

Daca ne uitam in jur, putem vedea ca unii au palate, traiesc in lux si se rasfata cu o viata de 5 stele, iar altii nu au dupa ce bea apa.

Se pare ca sporul casei exista cu adevarat si, mai mult decat atat, chiar poate fi furat. Secretul il aflati urmarind materialul de mai jos:
##VIDEO84456##

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.