Vrei LA MARE de 1 mai? Iata cum arata litoralul romanesc VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:50

Primavara a venit cu adevarat peste Romania.

Se apropie minivacanta de 1 mai si de Paste. Ne gandim, inevitabil, la mare! La a noastra Mare Neagra. Am vrut sa vedem cat de pregatit este litoralul romanesc sa-si primeasca oaspetii. Iata ce am gasit in statiunile cele mai cautate de la malul marii! Pe plaja, se munceste cat vezi cu ochii. Se munceste romaneste. Un hei-rup pe ultima suta de metri.

Chiar nu am invatat nici in al doisprezecelea ceas lectia despre turism? Nici macar de la vecinii bulgari! Am plecat mai departe spre 2 mai in speranta ca vom gasi macar aici conditii decente.
Prima surpriza am avut-o pe plaja. Limba de nisip se micsoreaza de la an la an. Ca si cum nu e de-ajuns, gunoaiele sunt si aici la ordinea zilei. La Costinesti, insa, litoralul arata ceva mai bine, Plaja este curata, nisipul fin. Nu puteam evident sa nu inspectam si celebra statiune Mamaia. Cat despre plaja, aceasta este plina de scoici spre nemultumirea turistilor. Concluzia nu o tragem noi, ci dumneavoastra! Se vor termina oare lucrarile? Va fi totul gata la timp?





 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.