Vrei o bijuterie pe care sa o asortezi la orice tinuta? Incearca bratarile Nakamol

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:15

Este dovedit! Femeilor le plac bijuteriile, cele fine care le pun in valoare atitudinea, dar si cele care dau o pata de culoare in tinutele pe care le poarta.

Bratarile thailandeze Nakamol sunt un trend nou in Romania, care bucura privirile femeilor si barbatilor deopotriva, datorita cristalelor si pietrelor semipretioase.

"Putem purta bratarile Nakamol cand vrem, la tinute sport, casual si elegante. Pentru o tinuta sport, spre exemplu, putem alege bratarile cu pietre naturale. Intr-o tinuta casual le putem combina, bratarile Nakamol cu cristale si pietre naturale. Pentru o tinuta eleganta as opta pentru cele cu cristale de bohemia", spune Dana Motoc, promotor al bratarilor Nakamol.



Multi designeri considera ca accesoriile sunt o carte de vizita pentru o femeie. De aceeasi parere este si Maria Iacob, cea care a devenit cea mai frumoasa femeie din tara in 2012, cand a castigat titlul de Miss Romania.

Aflati mai multe detalii din materialul de mai jos:
##VIDEO113814##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.