Vrei o grădină frumoasă, plină de flori și culoare? Alege dintr-o colecție variată de bulbi de flori de cea mai bună calitate

Author: Oana Picerea
Actualizat: 23 sep 2024, 14:37

Grădina ta poate deveni o oază colorată de relaxare, atunci când plantezi diferite soiuri de flori, ce oferă un spectacol vizual atrăgător. Planteo.ro îți oferă o colecție diversificată de bulbi de flori, ce pot fi plantați cu ușurință în grădină sau în ghivece.

Poți opta atât pentru bulbi de toamnă, care înfloresc primăvara, cât și pentru bulbi de primăvară, care înfloresc vara sau la începutul toamnei. Te bucuri de un decor plin de culoare și prospețime, aproape tot timpul anului.

Bulbi de flori de calitate superioară

Plantarea bulbilor de flori reprezintă una dintre cele mai simple și eficiente modalități de a te bucura de spectacolul naturii la tine acasă. Bulbii de calitate se obțin printr-un proces riguros de selecție și verificare, astfel încât aceștia să poată da naștere unor flori mari și frumoase.

Planteo.ro îți oferă bulbi flori autentici, proveniți de la producători cu experiență din Olanda, țară recunoscută internațional pentru tradiția cultivării lalelelor și a altor flori decorative.

Bulbii sunt recoltați, selecționați și transportați în condiții optime, astfel încât să-și păstreze viabilitatea și calitatea. Depozitarea lor înainte de comercializare are loc în incinte cu temperatură și umiditate controlate. În plus, bulbii oferiți sunt de dimensiuni mari și foarte mari, garantând astfel flori ample sau numeroase în perioada de înflorire.

Un spectacol floral aproape tot timpul anului

Mulțumită calităților bulbilor de flori oferiți de Planteo.ro, iubitorii de frumos se pot bucura multe luni pe an, de o grădină plină de culoare și de miresme plăcute. Din fericire, există multe soiuri de flori care iau naștere din bulbi, aceștia putând fi plantați toamna sau primăvara. Iată câteva dintre tipurile de bulbi de toamnă oferite pe site:

  • Bulbi lalele
  • Bulbi narcise
  • Bulbi zambile
  • Bulbi crini
  • Bulbi crocus
  • Rizomi de bujori - din noiembrie

Atunci când dorești ca grădina ta să înflorească devreme, bulbii de toamnă sunt cea mai bună opțiune. Aceștia se plantează între lunile septembrie și noiembrie, rezistă în stare latentă pe timpul iernii și înfloresc odată ce vremea începe să se încălzească.

Bulbii de primăvară sunt mai sensibili la frig și de aceea, se plantează între lunile martie și mai, atunci când temperatura solului este potrivită, înflorind între lunile iunie și septembrie. Printre bulbii de primăvară pe care îi poți achiziționa de pe site, se numără:

  • Bulbi crini
  • Bulbi dalii
  • Bulbi gladiole
  • Bulbi gloxinii
  • Bulbi begonii

În plus, mai poți întâlni tuberculi de cale, ce pot fi de asemenea, plantați ușor, oferind rezultate impresionante. Te vei bucura astfel, de flori frumoase și colorate în cea mai mare parte a anului.

Pentru fiecare tip de bulb floral, poți selecta diferite soiuri speciale, cum sunt de exemplu, crini cu flori duble, dalii cu flori uriașe, lalele fosteriana, lalele Darwin, narcise butterfly, begonii cu flori în două culori.

Varietatea de nuanțe și forme de flori este specifică fiecărei grădini, putând alege soiurile și tipurile de flori cu bulbi pe care ți-ar plăcea cel mai mult să le admiri. Livrarea se realizează prin curier sau Poșta Româna.

Bucură-te la tine acasă de o adevărată sursă de bucurie, care te conectează cu natura și care îți permite să evadezi din agitația cotidiană!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.