Vrei o manichiura impecabila? Doinita Oancea iti arata cum sa iti pastrezi unghiile sanatoase si frumoase

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 14:40

Mainile ingrijite si o manichiura perfecta reprezinta cartea de vizita a unei femei!

Doinita Oancea stie secretul unor unghii sanatoase, dar mai ales frumoase. Tanara stilista te invata cum sa obtii o manichiura impecabila, chiar la tine acasa. Gata cu banii aruncati la salon! Daca esti atenta, cateva sfaturi te vor ajuta sa ajungi la rezultatul pe care il doresti. In primul rand, nu trebuie sa lipseasca din trusa ta o pila ceramica care sa nu fie prea abraziva. Avand o pila, poti renunta chiar la unghiera sau cleste de taiat unghii, caci cel mai indicat este sa le pilesti, nu sa le tai.


De asemenea, o baza nutritiva aplicata pe unghia curatata, inainte de a aplica stratul de oja, este un lucru esential. Nu trebuie sa-ti lipseasca nici uleiul de richin sau uleiul de masline, precum si putina zeama de lamaie. Iar atunci cand indepartezi oja veche, foloseste un dizolvant care nu contine aceton deoarece aceasta usuca unghia care in timp se va exfolia.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.