Vrei o viata lipsita de griji financiare? Apeleaza la consultanti financiari!

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 25 oct 2018, 17:39

Atingerea independentei financiare este fara nici o urma de indoiala unul dintre obiectivele pe care foarte multi dintre noi il au.

Pentru atingerea acestui obiectiv este nevoie de foarte multa munca, perseverenta, rabdare dar si de ascultarea celor mai bune sfaturi financiare. Atunci cand vine vorba despre sfaturi financiare noi, romanii, stam destul de rau pentru ca educatia financiara este la un nivel mic in comparatie cu nivelul din tari europene dezvoltate. Nivelul scazut de educatie financiara a facut ca in tara noastra sa isi faca aparitia din ce in ce mai multi consultanti financiari, OVB Romania fiind cel mai important consultant financiar existent in acest moment pe piata de profil din tara noastra si unul dintre cei mai importanti la nivel mondial. Avand o experienta de peste 40 ani la nivel international si 12 ani in tara noastra, specialistii care lucreaza in cadrul acestei companii sunt special pregatiti pentru a oferi clientilor solutii individuale, care au la baza telurile, dorintele si necesitatile clientilor. Din momentul in care apelezi la serviciile unui consultant OVB Romania telurile pe care le ai vor deveni si telurile consultantului care se ocupa de cazul tau ceea ce inseamna ca acesta isi va da toata silinta pentru a-ti oferi cele mai bune ponturi astfel incat sa iti indeplinesti obiectivele.

Aceasta companie este prezenta in 14 tari europene si are milioane de clienti pe care ia ajutat sa duca o viata mai buna din punct de vedere financiar motiuv pentru care OVB este unul dintre numele grele din aceasta industrie la nivel mondial. In tara noastra specialistii care lucreaza in cadrul OVB Romania ofera urmatoarele servicii:

- Asigurarea subzistentei;

- Acumularea de active;

- Protectia activelor;

- Consolidarea activelor;

Asigurarea subzistentei este un serviciu oferit de catre OVB Romania prin intermediul caruia specialistii care lucreaza in cadrul acestei companii ofera un plan de preventie astfel incat tu sa poti trai linistit pana la adanci batraneti fara grija zilei de maine. Din pacate, multa lume traieste cu teama zilei de maine, acest lucru datorandu-se si nivelului salarial mic care se castiga in tara noastra. Prin apelarea la serviciul de asigurarea subzistentei specialistii OVB Romania vor putea sa ofere clientilor un plan pe care daca il vor urma fara abateri vor putea duce o viata linsitita, fara grija zilei de maine chiar si in conditiile in care nivelul salarial este mic. Obiectivele acestui serviciu sunt urmatoarele:

- Asigurarea sanatatii;

- Asigurarea veniturilor;

- Asigurarea pensiei din sistemul public sau din sistemul privat;

Pentru a avea o viata cat mai linistita din punct de vedere financiar trebuie sa invatam sa strangem cat mai multe active, acest lucru fiind un alt domeniu de activitate de care se ocupa cu profesionalism specialistii care lucreaza in cadrul OVB Romania. Acestia vor elabora impreruna cu clientii un plan care are drept scop acumularea unui numar cat mai mare de active. Siguranta si profitabilitatea sunt doua dintre criteriile care stau la baza elaborarii unui astfel de plan. Principalele obiective ale acestui plan sunt urmatoarele:

- Crearea si mentinerea valorilor imobiliare;

- Asigurarea pensiei;

- Asigurarea unei vieti bune din punct de vedere financiar;

Protectia activelor este programul prin intermediul caruia oricine se poate feri de accidentele care fie ca vrem fie ca nu se intampla pe parcursul unei vieti. Pentru ca aceste accidente sa nu ne prinda descoperiti este necesar sa fim acoperiti din toate punctele de vedere. Tocmai acest lucru este ceea ce isi propun specialistii din cadrul OVB Romania prin intermediul programului protectia activelor. Obiectivele stabilite de catre acesst program sunt urmatoarele:

- Asigurarea pentru locuinta si continut;

- Asigurarea de raspundere civila si profesionala;

- Asigurarea autovehiculului;

Indeplind obiectivele acestui plan te asiguri ca ghinionul nu iti mai poate afecta viata ceea ce inseamna ca poti trai linistit fara teama ca ceva rau te poate dobori. Daca pana in momentul de fata ai crezut ca ghinionul nu poate fi evitat profesionistii OVB Romania iti vor demonstra ca, consecintele ghinionului pot fi contracarate extrem de simplu si eficient.

Nu in ultimul rand, OVB Romania ofera si serviciul de consolidare a activelor. Prin intermediul acestui serviciu specialistii care lucreaza in cadrul acestei companii vor elabora un plan financiar care are drept obiectiv optimizarea activelor detinute astfel incat numarul si valoarea acestora sa creasca cat mai mult posibil.

Pentru a putea fi clientul unuia dintre serviciile prezentate in cadrul acestui articol trebuie sa iei legatura cu reprezentantii OVB Romania. Acest lucru este posibil prin intermediul mediului online, accesand site-ul www.ovb.ro. Sectiunea Contact, sau prin apelarea la unul dintre urmatoarele numere de telefon: +40264588550, +40264588552. De asemenea poti lua legatura cu specialistii OVB Romania si in cazul in care te deplasezi la sediul companiei aflat in str. Frantz Liszt, nr.30, Cluj – Napoca.

In concluzie pentru o viata cat mai linistita din punct de vedere financiar este necesara respectarea anumitor sfaturi financiare dar si a unui plan financiar foarte bine pus la punct. Specialistii care lucreaza in cadrul OVB Romania sunt in masura sa ofere atat sfaturi financiare cat si planuri financiare astfel incat orice client care apeleaza la serviciile acestei firme sa isi atinga obiectivele intr-un timp cat mai scurt.

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.