Vrei sa ai MANICHIURA DE VEDETA? Uite pentru ce opteaza vedetele de la Hollywood! GALERIE FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:04

Vrei sa-ti faci manichiura si nu stii ce model sa-ti palici pe unghii? Toti stim ca vedetel sunt cele care dau trendul in materie de unghii, par, haine, accesorii.

Asa incat, ne-am daca ai ramas in pana de idei si vrei sa fii in pas cu moda atunci cand vine vorba de manichiura, mai jos puteti vedea care sunt modele preferate ale vedetelor de la Hoolywood atunci cand vine vorba de unghii.

 

Colorate, cu sclipi sau simple acestea sunt optunile vedetele atunci cand vine vorba de colorarea unghiilor. Desigur, conteaza foarte mult si evenimentul la care urmeaza sa luati parte, dar si tinuta voastra de z cu zi atunci cand vreti sa va faceti manichiura.

 

Uite cum isi fac unghiile vedetele tale preferate de la Hollywood. Alege modelul si fugi la manichiura, numai asa poti avea unghiile trendy sau la fel ca celebritatea ta preferata.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan de la Ploiești, dezvăluiri emoționante despre povestea sa de dragoste cu Cristina Pucean: „Numai Dumnezeu ne poate despărți. Simt că este jumătatea mea.”

Vezi mai

multe MODELE in GALERIA FOTO de mai jos!

 


Episodul 11 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D joi, 11 iulie 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.