Vrei sa ai parte de curatenie deplina? Afla de unde, cum si de ce sa alegi doar produse profesionale!

Autor: B.M.
Actualizat: 12 iun 2017, 13:44

Indiferent ca este vorba despre propria casa, despre un spatiu de birouri, restaurant sau orice alte spatii, conditiile de igiena reprezinta un aspect foarte important si care trebuie tratat cu maxim de seriozitate.

Fiind o adevarata imagine a calitatii, gradul de igiena este un detaliu ce spune foarte multe despre seriozitatea si respectul de care dau dovada cei care au grija de spatiul respectiv. Asadar, procesul de curatenie trebuie sa fie tratat cu atentie, iar pentru ca totul se decurga intr-un mod cat se poate de eficient e nevoie sa se foloseasca mereu doar produse profesionale.

Sunt foarte multe motive pentru care produsele profesionale reprezinta nu doar cea mai buna, dar singura solutie cu adevarat eficienta impotriva mizeriei.

Cu toate acestea, cum se poate face alegerea cea mai buna si cum sa stim ca produsele pe care le cumparam sunt de cea mai buna calitate? Ei bine, pentru a veni in ajutorul vostru va vom prezenta cateva sfaturi pentru a face alegerea perfecta.

Eficienta dovedita

Primul aspect de care trebuie sa se tina cont este cel referitor la eficienta pe care o ofera produsele respective.

Cum se poate face acest lucru? Este chiar destul de simplu. Tot ceea ce trebuie urmarit este feedback-ul pe care-l ofera cumparatorii, recenziile, comentariile sau poate chiar ideile impartasite de persoanele cunoscute ce au achizitionat astfel de produse.

E un aspect foarte important, fiindca nimeni nu isi doreste un produs care sa nu fie eficient sau care sa indeparteze cu un efort ridicat petele sau mizeriile adunate.

Gama variata

De asemenea, e foarte important ca magazinul din care se cumpara astfel de produse sa fie unul dedicat, specializat pe produse de curatenie, iar acest lucru este usor de remarcat, prezentand o gama variata.

Un foarte bun exemplu in acest sens este chiar magazinul online clinit.ro. Acesta este unul dintre cele mai populare si recomandate magazine pentru cei care vor sa achizitioneze produse de curatenie profesionale.

Pe site-ul respectiv se poate gasi o gama variata si completa de produse pornind de la odorizanti, dezinfectanti, uscatoare de mana, cosuri de gunoi, hartie igienica si pana la aspiratoare, dozatoare de sapun sau dispensere de hartie.

Preturi atractive

Totodata, orice persoana isi doreste sa aiba parte de un pret care sa reflecte calitatea produsului respectiv, lucru absolut firesc.

Asadar, un raport optim intre calitate si cost este aspectul ce trebuie sa fie urmarit de catre fiecare persoana ce isi doreste sa achizitionze produse de curatenie.

Revenind la exemplul oferit anterior, clinit.ro, pe langa calitatea oferita si gama diversa de produse, vine in intampinarea clientilor si cu o oferta mai mult decat rentabila din punct de vedere al preturilor pe care le prezinta.

Costurile pe care le vor prezenta aceste produse se vor face simtite, sau mai bine spus vazute prin rezultatele oferite, lasand in urma un spatiu curatat in mod eficient si in

care au fost indepartate orice urme de pete.

Cum se aleg aceste produse?

Dupa ce s-a inteles importanta alegerii unui loc potrivit din care sa se achizitioneze aceste produse, e important sa se aleaga si produsele perfecte. Acest lucru este strans legat de spatiul in care se va efectua lucrarea de curatenie, precum si destinatia acestuia.

Ca de exemplu, in cadrul unui restaurant cu sigurata va trebuie sa se achizitioneze produse specifice si diferite fata de cele care se regasesc cu precadere in cadrul unui spatiu de birouri.

De asemenea, daca ne referim la destinatie e firesc sa cumparam anumite produse de curatenie pentru bucatarie, altele pentru baie, precum si orientarea catre produse de uz general atunci cand este cazul si situatia o impune.

Un alt aspect referitor la produse este ca acestea sa nu fie toxice, sa poata fi utilizate in mod corespunzator fara a pune in vreun fel in pericol starea de sanatate a organismului.

Adevarul este ca pe piata exista nenumarate produse chimice, care nu ofera instructiuni exacte, iar prin urmare utilizatorii se lovesc de diverse afectiuni ca efect al folosirii necorespunzatoare.

Produsele de calitate trebuie sa fie clare, sa indeplineasca foarte bine o singura sarcina, sa fie usor de aplicat si, bineinteles, sa nu fie un pericol pentru starea de sanatate. Daca aceste aspecte sunt indeplinite de un anumit produs atunci este cu siguranta o optiune de luat in seama.

De ce sa alegem doar produse profesionale?

Cine isi doreste sa cheltuie bani in mod inutil? Acest lucru poate fi usor efectuat daca se urmareste mereu achizitionarea celor mai ieftine produse, netinand cont de calitatea acestora si mergand pe principiul ca „doar toate fac aceeasi chestie”. Însa nu, adevarul e ca acestea pot sa difere considerabil, iar produsele ce nu sunt profesionale nu vor insemna decat bani aruncati.

Ca de exemplu, daca discutam despre uscatoare de maini vom putea intelege cat se poate de simplu diferenta intre un produs de calitate si unul care va lasa mult de dorit si a carui cheltuiala nu se va justifica.

Un uscator de mana performant va putea sa isi duca la bun sfarsit misiunea intr-o perioada scurta de timp, va prezenta un consum redus de energie, va neutraliza mirosurile neplacute, va avea un zgomot redus si, lucru foarte important, va fi dotat cu protectie antimicrobiana.

Daca nu esti inca sigur de importanta produselor profesionale pentru curatat atunci iti recomand sa intri in legatura directa cu specialisti, ce vor oferi consultanta si te vor ghida mereu pentru a face alegerea perfecta. Cum se poate face acest lucru? Foarte simplu – accesand [email protected].

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.