Vrei sa ai pielea ciocolatie cat mai mult timp? Iata cum iti poti pastra bronzul pana la toamna VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:00

Doamnelor si domnisoarelor, fiti atente, pentru ca specialistii va vor invata cum sa va pastrati pielea ciocolatie cat mai mult timp.

In saloanele de profil puteti cere un tratament personalizat pentru ca bronzul obtinut in vacanta sa va insoteasca macar pana la jumatatea toamnei.

 

Insa, orice astfel de tratament trebuie completat cu unul de rehidratatre. Oricat de multe creme ati folosi, expunerea prelungita la soare isi spune cuvantul, chiar si atunci cand vacanta nu e tocmai vacanta, ci doar o excursie de weekend. 

 

Pielea devine foarte uscata si riscati sa pierdeti tot bronzul deodata!

 

Ei si cu o astfel de oferta, intelegem de ce doamna din imagini este

hotarata sa profite de razele soarelului saptamana de saptamana.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

Nu va uita insa ca hidratarea este esentiala atat la exterior, cat si in interior.

Dar, daca va ramane ceva mai mult pe sezlong, va ajunge negresit si in salonul de cosmetica, unde specialistii au gasit solutii si pentru cei care vor sa plece cu tot soarele acasa.

 

Iar pentru produsele cu care doamnele vor pleca in geanta vor plati intre o suta si 300 de lei, in functie de gama pentru care opteaza. Tot cam la fel vor plati si pentru tratamentele realizate in saloanele de specialitate.

 

O sedinta de hidratare si mentinere a bronzului dureaza ora si jumatate si costa intre 140 si 300 de lei. Iar in felul acesta, doamnele isi vor putea admira pielea ciocolatie chiar si pana la inceputul iernii.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.