Vrei sa ai un copil perfect? Afla cum trebuie sa il educi! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:56

La numai 3 anisori, Medeea este o adevarata domnisoara.

Da, da! Nu va uitati ca are funde roz in par si coloreaza de mama focului, ea stie sa dea sfaturi de nutritie...Fie ca invata sa gateasca sanatos, fie ca-si exerseaza talentul intr-ale picturii, inainte de toate, copiii au nevoie sa-si petreaca timpul alaturi de parinti.

Asa ca, toate aceste activitati recreative conteaza foarte mult in relatia copil parinte. Indeaproape supravegheat este si micutul Cristian. Din clipa in care l-a adus pe lume, mamica lui nici n-a stat pe ganduri daca sa-si ia sau nu concediu maternal.
Ea stie ca este esential sa fie alaturi de Cristian, cel putin in primii ani de viata.

Iar efectul este unul pe masura. Cristian este un bebelus model. Efectul pozitiv al unei cresteri sanatoase se vede mai tarziu, atunci cand copiii incep sa se descurce singuri si sunt nevoiti sa interactioneze si cu alte persoane in afara parintilor. Andreea este un exemplu. La cei opt anisori a stiut cum sa ne atraga atentia.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.