Vrei sa arati bine in rochia de Revelion? Specialistii sustin ca ar trebui sa incepi dieta inca de pe acum

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 26 feb 2017, 21:02

Nu mai amana! Daca vrei sa arati cat mai bine in seara de Revelion, treci la dieta inca de pe acum. Infometarea cu cateva zile inainte sau alt tip de regim nu vor da da roade.

Aproximativ 52% dintre femei au recunoscut faptul ca incepand cu luna noiembrie se gandesc ca trebuie sa arate cat mai bine in tinutele pe care le vor purta de sarbatori, in special in seara de Revelion. Un procent de 72% vor alege ca tinuta de gala, clasica rochie neagra, restul optand pentru tinute extravagante cu ajutorul carora sa iasa in evidenta.

Doar 10% dintre femei sunt multumite de felul in care arata si nu isi fac griji ca nu vor incapea in rochia de Revelion, in timp ce 59% sustin ca se lupta in mod constant cu kilogramele in

plus, greutatea lor avand de multe ori fluctuatii in decursul unui an.

Nutritionistii le sfatuiesc pe toate femeile care isi doresc sa slabaesca in aceasta perioada sa inceapa o dieta inca de pe acum. Greutatea maxima de kilograme pe care e normal si sanatos sa o piarda este intre 500 g – 1 kg pe saptamana. Asa ca doamnelor si domnisoarelor, nu mai stati pe ganduri! Si nu uitati de exercitiile fizice!

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?