Vrei sa castigi increderea partenerului? Afla ce preparat trebuie sa-i gatesti

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.D.
Actualizat: 16 oct 2020, 15:05

O substanta care se gaseste in oua, ciocolata, carne rosie, carne de curcan sau spanac este denumita si hormonal increderii.

Domnilor, ati venit tarziu acasa de la o bere cu colegii si doriti ca sotia sa creada tot ce ii spuneti? Nimic mai simplu, declara specialistii! Gatiti-i o omleta! Potrivit cercetatorilor, tritofanul, o substanta care se gaseste in oua, ciocolata, carne rosie, carne de curcan, spanac sau banane, ne face sa devenim mai increzatori.

Astfel, o omleta si ciocolata la desert pentru micul dejun ar fi suficient ca sa castigati increderea partenerului sau partenerei.

Studiul a fost efectuat de o universitate din Olanda.

Increderea este un element esential in relatiile interumane. Mancarea joaca un rol important in felul in care percepem lumea si tot ceea ce se intampla in jurul nostru. O dieta bazata pe produse care contin tritofan poate imbunatati comunicarea si relatiile interumane printr-un plus de incredere acordat celuilalt ”, au declarat specialistii.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.