Vrei să crești animale acasă pentru a consuma o hrană mai sănătoasă? Iată de ce ai nevoie pentru a face asta!

Author: Ana Filip

Te-ai hotărât să renunți la carnea procesată din comerț și să începi să crești animale acasă pentru a consuma carne proaspătă și sănătoasă care nu dăunează sănătății tale și a familiei? Ești nerăbdător să te apuci de treabă, dar încă nu știi exact toate lucrurile de care ai nevoie pentru asta? Ei bine, acest articol este menit să te ajute, oferindu-ți 3 sugestii care te vor ajuta să realizezi ce ți-ai propus, așadar citește-l până la capăt pentru a afla tot îți trebuie ca să crești animale în gospodăria ta!

Iată de ce ai nevoie ca să crești animale acasă fără să ai neapărat experiență

1. Un loc special amenajat

În primul rând, atunci când începi această activitate trebuie să te asiguri că ai un spațiu disponibil și suficient în gospodăria ta unde să crești animalele respective. Apoi, pe spațiul respectiv, construiește-le un loc potrivit pentru fiecare și asigură-le condițiile necesare pentru a se putea dezvolta sănătos. Nu e nevoie să fii un meșter priceput, poți chiar să chemi niște prieteni sau vecini să te ajute, iar în funcție de câte animale plănuiești să crești, stabilește dimensiunea construcției.

2. Furaje proaspete

Următorul aspect ce trebuie să-l ai în vedere după ce te ocupi de spațiul destinat creșterii acestora este hrana pe care le-o vei oferi. Dacă vrei să nu întâmpini probleme, iar acestea să crească sănătoase, va trebui să ai grijă cu ce le hrănești. Cea mai bună variantă sunt furajele, potrivite pentru orice animal domestic. Acestea sunt produse ce au origine vegetală folosite în alimentația animalelor, iar pentru ele vei avea nevoie de un tocător de furaje care îți va ușura toată treaba. Poți alege unul din cele afișate pe site-ul celor de la Micul-fermier.ro dacă vrei să ai parte de calitate și să nu întâmpini niciun fel de problemă.

3. Bani pentru veterinar

Nu în ultimul rând, atunci când crești animale e ca și cum ai crește un copil. De-a lungul timpului, e posibil ca una sau mai multe animale să întâmpine probleme de sănătate și să aibă nevoie de consultații sau intervenții medicale de care va trebui să te ocupi. Așadar, ia în calcul și acest aspect atunci când pornești pe acest drum pentru a nu fi luat pe nepregătite în caz că vei întâmpina o situație de acest gen.

Așadar, dacă ești hotărât să pui mai mult accent pe produsele alimentare pe care le consumi și să ai grijă de sănătatea ta prin a crește animale în propria gospodărie, ține cont de sfaturile regăsite de-a lungul acestui articol și nu ai cum să dai greș. Nu e nevoie să fii profesionist în acest domeniu, deoarece orice informație în plus de care ai nevoie se află doar la câteva click-uri distanță de tine. Începe chiar astăzi și îți vei mulțumi singur că ai luat această alegere! Chiar dacă nu este ușor, satisfacția pe care ți-o va aduce va compensa toată munca depusă.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.