Vrei să cumperi un apartament de 3 camere în bloc nou? Iată avantajele

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 25 apr 2018, 10:42

Achiziţionarea unui apartament 3 camere în bloc nou în capitală vine de obicei cu numeroase avantaje care îmbunătăţesc starea de confort şi calitatea vieţii.

Cele mai multe vânzări apartamente 3 camere din Bucureşti se realizează în cartierele rezidenţiale nou înfiinţate.  Acestea sunt mai bine optimizate faţă de apartamentele vechi, compartimentarea fiind concepută pentru a satisface necesităţile familiilor moderne, sunt construite cu ajutorul tehnologiei inovatoare fapt ce le oferă un plus de siguranţă şi confort, şi bineînţeles sunt mai spaţioase faţă de cele vechi. În rândurile următoare vom încerca să  evidenţiem care sunt avantajele achiziţionării de apartamente noi de 3 camere.

Apartamentele noi nu necesită modificări de compartimentare

Este important de menţionat că locuinţele noi sunt realizate după o analiză riguroasă a pieţei. Fiecare dezvoltator doreşte să îşi vândă produsele şi să facă profit, fapt pentru care se fac investiţii serioase în studii de cercetare a pieţei. Opiniile potenţialilor cumpărători sunt atent analizate şi de aceea apartamentele noi sunt create pentru a satisface cererile cumpărătorilor. Trebuie menţionat că un apartament 3 camere în bloc nou nu necesită modificări ulterioare. Compartimentarea este gândită pentru a oferi confort atât familiilor cu unu sau doi copii cât şi tinerilor aflaţi la început de drum.

Locuinţele noi sunt mai spaţioase

Apartamentele noi au suprafeţe construite şi utile mai generoase faţă de cele constituite în anii trecuţi şi asta deoarece dezvoltatorii construiesc inteligent! În plus, ideea de open space adoptată de cei mai mulţi investitori oferă o altă perspectivă asupra spaţiului comun folosit de toţi membrii familiei. Camerele nu doar că sunt mai generoase, însă datorită artificiilor inteligente create de arhitecţi par mai mari şi mai aerisite, sunt mai uşor de mobilat şi personalizat. În astfel de apartamente se crează cu uşurinţă un mediu prietenos, care oferă stare linişte şi calm.

Un alt aspect ce nu trebuie ignorat, când vine vorba de blocuri şi apartamente noi de 3 camere ţine de dimensiunea balcoanelor şi a teraselor. Aceste sunt mai spaţioase faţă de cele din blocurile tradiţionale şi pot fi folosite în scop recreativ, nu doar ca spaţiu de depozitare.

Sunt foarte bine optimizate din punct de vedere energetic

Investitorii care au construit complexurile rezidenţiale noi din Bucureşti au acordat multă atenţie tuturor detaliilor tehnice, de la structură, la materialele şi tehnologiile folosite pentru termoizolaţie. Blocurile noi sunt constituite eficient pentru a optimiza pierderile de căldură şi pentru a reduce costul facturilor la utilităţi. Au izolaţii exterioare gândite în cele mai mici detalii şi sunt prevăzute cu geamuri din termopan care reduc pierderile de căldură. Centralele termice proprii, de ultima generaţie, permit fiecărui locatar să gestioneze consumul de resurse şi starea de confort. Aceste îmbunătăţiri pot fi observate pe termen lung în facturile de energie termică şi energie electrică.

Blocurile noi au instalaţii sanitare şi electrice moderne

Instalaţiile electrice şi sanitare implementate corespund normelor de performanţă impuse de legislaţia comunitară, deci sunt noi, bine gândite şi pot fi folosite în deplină siguranţă pentru mulţi ani. Riscurile de accidente (incendii provocate de scurtcircuite, inundaţiile provocate de instalaţiile învechite) sunt practic în aceste situaţii nule.

Un mediu sigur care oferă relaxare

Complexurile rezidenţialele nou construite în Bucureşti oferă un mediu sigur, plăcut pentru locuitori. Dacă în anii precedenţi blocurile noi erau construite în câmp, în afara capitalei, cele ridicate în ultimii ani sunt poziţionate mult mai bine pentru locuitori, în proximitatea mijloacelor de transport în comun şi chiar a metroului, fapt pentru care au devenit tot mai atractive pentru familii tinere. În plus cartierele rezidenţiale oferă o serie de facilităţi pentru locuitori, precum zone de relaxare, agrement şi spaţii de joacă pentru copii. Locurile de parcare sunt suficiente, poziţionate strategic pentru a satisface necesităţile tuturor locuitorilor.
 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.