Vrei să devii și tu un investitor? Iată de ce să alegi investițiile crypto

Author: Oana Picerea

Vrei să devii și tu un investitor? Iată de ce să alegi investițiile crypto

Cu toate că piața crypto este destul de volatilă și a scăzut în ultima perioadă nu există nici o îndoială că monedele digitale au avut parte de o creștere remarcabilă în parcursul lor și foarte mulți oameni au avut parte de câștiguri substanțiale de pe urma acestor investiții.

 În plus investițiile în criptomonede sunt destul de ușor de făcut chiar dacă ești la început poți să afli totul despre acest tip de investiții dintr-un curs crypto care să te ajute să iei cele mai bune decizii pentru tine.

Cum funcționează criptomonedele și de ce sunt investiții bune?

Criptomonedele se bazează pe tehnologia Blockchain, o tehnologie descentralizată care începe să fie folosită în tot mai multe domenii datorită transparenței și securității pe care o oferă.

Inclusiv serviciile bancare, domeniul medical dar și companiile au început să se folosească de această tehnologie datorită beneficiilor sale.

Astfel că atunci când vrei să faci investiții în criptomonede care se bazează pe tehnologia blockchain poți fi sigur că tranzacțiile pe care le vei face sunt 100% sigure.

Mai mult decât atât această tehnologie are un potențial imens în viitor iar criptomonedele vor fi din ce în ce mai utilizate în lumea virtuală și mai ales în metavers.

Așadar dacă vrei să investești într-un domeniu care știi cu siguranță că se va dezvolta în viitor, criptomonedele sunt una dintre aceste soluții pe care le poți încerca.

 Criptomonedele nu sunt supuse inflației

Dacă îți dorești să ai parte de o investiție care să nu fie supusă inflației sau deciziilor luate de guvern, atunci investiția lui criptomonede este o decizie foarte bună pe care o poți lua în acest sens.

Îți poți multiplica monedele

Spre deosebire de banii de tip Fiat criptomonedele pe care le pui la stacking (păstrat) îți vor oferi în funcție de aplicația pe care o folosești multiple avantaje printre care chiar și o monedă nouă o dată la o perioadă de timp.

Te bucuri de diversificare

Un investitor adevărat știe că diversificarea este secretul unui echilibru între anumite investiții care nu sunt neapărat profitabile și cele care îți aduc foarte mulți bani.

Astfel că o investițiile în criptomonede îți oferă această oportunitate de a-ți diversifica portofelul ca investitor,  în așa fel încât te poți asigura că investiția ta este una profitabilă

Criptomonedele sunt extrem de greu de furat

Cu toate că au fost puține cazuri la începutul criptomonedelor în care unele monede s-au furat sau pierdut, în mare parte din cauza proprietarilor care nu au mai găsit codurile de securitate pentru a accesa criptomonedele sau pentru că nu au fost securizate foarte bine într un portofel potrivit, în prezent acest lucru nu mai este tocmai ușor de făcut.

Acest lucu se datorează tehnologiei blockchain care este aproape imposibil de spart și a aplicațiilor din ce în ce mai avansate.

 

 


În ediția de luni, 16 septembrie, a emisiunii ”Casa iubirii”, Bianca a cedat și a izbucnit în lacrimi. Iată care este motivul