Vrei sa faci cele mai bune fursecuri din lume cu doar doua ingrediente? Iata detaliile!

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 28 feb 2017, 01:54

Aceste cele mai bune fursecuri din lume nu contin zahar, nu contin oua şi nici grasimi. Se fac foarte repede şi pe langa cele doua ingrediente de baza poti adauga, dupa gustul tau, alte ingrediente sanatoase care vor duce la fursecuri la fel de bune, dar cu alt gust.

Reteta de baza are doua ingrediente: banane si fulgi de ovaz. Proportia este o banana si o cana de fulgi de ovaz. Poti creste aceasta cantitate dupa nevoie. Banana trebuie sa fie coapta bine, dar nu foarte coapta. Striveste cu furculita banana si in piureul obtinut adauga fulgi de ovaz. Amesteca bine pana rezulta o pasta. In aceasta compozitie de baza poti adauga vanilie, scortisoara, sau sare de Himalaya, stafide, alte fructe deshidratate, taiate in bucatele mici, o lingura de cacao amestecata cu o lingurita de miere sau o lingura de fulgi de migdale si o lingura de apa.

Mai poti pune ghimbir pudra, coaja de lamaie sau portocala sau pudra de roscove (aceasta nu are nevoie de miere pentru ca este dulce).

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste aici continuarea!