„Vrei să fii iubita mea?”. Un date aventuros s-a terminat cu o întrebare pe măsură. Bianca și Lorena continuă să aibă discuții în contradictoriu

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 07 iul 2023, 19:03

Laurențiu se oprește și o întreabă pe Lorena: „Vrei să fii iubita mea?”

Sursa: Captură Video

Doi concurenți pleacă la un date atipic și, la un moment dat, o întrebare importantă este adresată fetei. După ce are, din nou, o discuție în contradictoriu cu Bianca, Lorena are parte de o surpriză, chiar din partea lui Laurențiu.

După discuția din Camera Roșie, în care Laurențiu o întreabă pe Lorena dacă Bianca vrea să spună ceva, dar se abține, iar aceasta susține că nu știe nimic, lucrurile au luat o întorsătură neplăcută și cele două au avut o discuție în contradictoriu. Cu toate acestea, ediția avansează frumos pentru Lorena, după ce i se propune să formeze un cuplu cu Laurențiu.

Bianca și Lorena încearcă să rezolve problemele dintre ele

Discuția continuă, dar, de data aceasta, într-o notă mult mai calmă. Bianca, în continuare, susține că nu i-a spus nimic acesteia, în timp ce Lorena se arată dezamăgită de discuție și pare că vrea să îi pună punct, deoarece nu ajunge la un numitor comun în ceea ce o privește pe Bianca.

Lorena afirmă că Bianca, deși neagă, i-a spus anumite lucruri, iar faptul că nu vrea să recunoască o face să dea un pas înapoi și să renunțe.

Mai mult decât atât, concurenta este de părere că Bianca nu doar că minte, dar consideră că a început un scandal din nimic, deoarece nu avea nimic personal cu ea.

Citește și: Cristina si Radu, la un pas de împăcare! Gestul nepotrivit facut de concurent va provoca din nou o cumpănă in relația lor! „Nu zbiera!” Aflați ce se va întâmpla joi, 6 iulie, in Casa iubirii, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Bianca: „Eu nici măcar, adică, nu ți-am spus nimic”,

Lorena: „Bianca, dacă tu consideri că nu mi-ai spus lucrurile astea, cred că nu avem ce să vorbim, dacă tu chiar susții că nu. Să creezi un scandal pentru ce, că eu nu aveam nicio problemă cu tine?”.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Date-ul dintre Laurențiu și Lorena se lasă cu o întrebare importantă

Andreea Mantea pune pe pauză discuțiile dintre concurenți și lucrurile care vor trebui rezolvate, deoarece îș i dorește să vadă, alături de ceilalți, cum a decurs date-ul dintre Lurențiu și Lorena: „Nu vreau să deschid niciu n subiect. Vreau să vedem date-ul  (n.r. întâlnirea) și, după aia, să vorbim despre ce vreți voi”.

Citește și: Tensiuni aprige în Casa iubirii! Alexandru a răbufnit și a spus tot ceea ce avea pe suflet! Tânărul a condamnat comportamentul Cristinei și l-a pus la punct pe Ionuț

Laurențiu: „Pe cuvântul meu! Tu vrei să o dau tare, ca să mă strângi și mai tare în brațe. Spune adevărul! E prima dată când mă dau cu ATV-ul, dar, crede-mă, îmi place mult! Bine, nu știu dacă îmi place mult că mă plimb cu ATV-ul sau că mă plimb cu tine, știi?”.

După ce fac o plimbare cu ATV-ul prin pădure, la un moment dat, Laurențiu se oprește și o întreabă pe Lorena: „Vrei să fii iubita mea?”.

Aflați cum a decurs date-ul celor doi, dar și ce răspuns i-a dat Lorena, mâine, 8 iulie, de la ora 16:00 și de la ora 19:00, doar pe Kanal D!