Vrei sa fii mai plinuta sau sa ai o piele sanatoasa? Afla ce-si doresc femeile

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 sep 2021, 01:40

Recent a fost facut public un studiu conform caruia una din trei femei ar prefera sa fie mai degraba supraponderale decat sa aiba o piele urata.

Cercetatorii au descoperit ca o treime din femei si-ar dori mai degraba cateva kilograme in plus decat sa aiba o piele patata, ridata sau uscata. Sondajul a fost facut pe 2000 de femei, care au dezvaluit top 10 dorinte in ceea ce priveste frumusetea lor. Atunci cand vine vorba de imbatranire, una din cinci femei de feul in care arata pielea decat faptul ca albesc.

 

Top 9 criterii obligatorii pentru frumusete

 

1.

Un ten curat si frumos

2. Silueta cat mai subtire

3. Fara riduri

4. Vestimentatia corespunzatoare

5. Dinti albi

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

6.

Un bronz frumos

7. Coafura

8. Lungimea unghiilor

9. Aspectul mainilor

 

"Intotdeauna a existat o presiunea pe femei, in ceea ce priveste silueta. Timp de ani de zile femeile au crezut ca cel mai important lucru pentru ele este sa se mentina slabe. In timp ele au inceput sa inteleaga cat de important este aspectul pielii. Pe masura ce femeile inainteaza in varsta, kilogramele in plus si ridurile vin la pachet, dar cu cat ai o grija mai mare de tine in tinerete cu atat vei imbatrani mai frumos"

, a declarat un purtator de cuvant al celor care au comandat sondajul.

 

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.