“Vrei sa fii milionar?”: Nicu Perojuc nu a riscat si a ales sa se retraga din concurs cu suma de 25.000 de lei!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 nov 2018, 13:36

In cea de-a doua editie a quiz show-ului “Vrei sa fii milionar?”, emotii uriase i-au coplesit pe concurentii care s-au aflat fata in fata cu Teo Trandafir.

Nicu Perojuc, concurentul pe care il mai desparteau doar cinci raspunsuri corecte de marele premiu, a decis sa nu riste si sa se retraga din concurs, cu suma de 25.000 de lei, intrebarea cu numarul 12 punandu-l in dificultate. Dupa ce a epuizat toate variantele ajutatoare, acesta si-a incheiat extrem de onorabil participarea la “Vrei sa fii milionar?”, cu binemeritata suma. 

 

 

Editia de aseara a continuat la Kanal D, cu cea de-a doua concurenta, dornica sa isi testeze cunostintele de cultura generala si sa castige marele premiu. Cristina Doncea, o pensionara din Bucuresti, a reusit sa treaca de primul prag al concursului, insa raspunsul incorect la intrebarea numarul 6, “Pe ce planeta se afla <Marea pata rosie>, cea mai mare furtuna din sistemul nostrum solar”, a eliminat-o automat din cursa pentru marele premiu si acesta a plecat acasa cu suma de 1000 de lei. 

Bogdan Morogan, in varsta de 29 de ani, s-a aflat aseara fata in fata cu prezentatoarea quiz show-ului “Vrei sa fii milionar?”. Concurentul a jucat pana la suma de 7500 de lei, si s-a apropiat vertiginos de ultimul prag al concursului, pana la intrebarea 9. Cele trei variante ajutatoare puse la dispozitie pana in acel moment au fost epuizate de Bogdan, astfel ca dificultatea intrebarii l-a pus in incurcatura, acesta parasind competitia cu suma de 1000 de lei. 

 

 

Ultimul concurent din editia de aseara care isi va continua traseul competitional si in aceasta seara, de la 22:30, la “Vrei sa fii milionar?”, George Buga, ospatar de meserie, s-a descurcat exemplar in fata tirului de intrebari de cultura generala. Astazi vom vedea cum se va descurca in continuare, fata in fata cu Teo Trandafir. 

 

Nu ratati, in aceasta seara, de la 22:30, o noua editie a celui mai longeviv quiz show din istoria televiziunii, “Vrei sa fii milionar?”, numai la Kanal D!

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.