Vrei sa gatesti sarmale dar nu stii cum sa alegi varza pentru ele? Iata ce iti recomanda Chef Doru VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:59

In editia de astazi a emisiunii Draga mea prietena Chef Doru a facu sarmale de post.

Pentru a le gati a fost la piata si a cumparat varza, oferind astfel telespectatorilor si cateva sfaturi legate de alegerea ei. Chef Doru a spus ca foaia trebuie sa fie curata si subtire, pentru a putea cuprinde cat mai multa umplutura.

 

"Pentru ca vreau sa aleg o varza buna am venit la doamna, pentru ca stiu ca are cea mai buna varza din Piata Domenii.

In primul rand vreau sa iau varza cu o foaie curata si subtire. Vreau sa cuprinda mult continut si sa se inveleasca frumos".

 

El a adaugat ca este important ca varza sa nu fie foarte sarata.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

"Pe de alta parte este important ca varza sa nu fie foarte sarata.

Daca este sarata totusi e bine sa o tinem la desarat peste noapte, cu putina apa si cu putin cartof crud in ea, care sa absoarba foarte multa sare".

 

In plus, Chef Doru recomanda ca, la cumparare, sa fie verificata si zeama in care sta varza. Daca aceasta este tulbure si putin uleioasa, este semn ca incepe sa se strice.

 

"Cel mai important este sa ne uitam un pic, sa nu cumparam doar varza, sa ne uitam un pic si la zeama din ea, pentru ca deja e primavara, deja varza

nu mai este atat de proaspata si s-ar putea deja ca zeama sa fie tulbura, usor baloasa, uleioasa. Nu e bine sa fie asa, este semn ca incepe sa se strice".

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.