Vrei sa iti faci cel mai tare party, cea mai tare nunta sau cea mai frumoasa zi de de nastere? Vino la cea mai frumoasa si apreciata locatie din Constanta

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 05 oct 2020, 19:35

In inima Constantei se afla unul dintre cele mai renumite ballroom-uri de pe malul malul marii. Este vorba despre Queen Ballrom. O locatie in care patronii au investit nu doar bani dar si calitate.


Profesionalismul angajatilor, servirea ireprosabila, mancarurile gustoase sunt doar cateva dintre ingredientele unei retete de succes inntr-un astfel de bussines. Aici se pot organiza cele mai frumoase nunti, petreceri, reuniri, botezuri, pe scurt: seri de neuitat. Iar reprezentantul locatiei de cinci stele a tinut sa precizeze pentru WOWbiz.ro:

"Venim in intampinarea clientilor nostri cu solutia optima pentru orice fel de eveniment. Punem la dispozitie o locatie unica, eleganta, stilata, rafinata la preturi accesibile! Meniurile sunt la preturi accesibile si sunt realizate de maistrii bucatari.
Pentru a va convinge de calitatile noastre si mai ales de cele de unicitate si accesibilitate, va asteptam sa ne vizitati!".



Salonul Queen Ballroom, situat in inima Constantei este o locatie in stil aristocrat decorata cu rafinament si destinata exclusiv organizarii de evenimente. (nunti, botezuri, cununii, petreceri corporate si private, conferinte, lansari produs, licitatii opere de arta, vernisaje, prezentari de moda) etc. Am reusit ca de-a lungul timpului sa ridicam calitatea serviciilor noastre la cel mai inalt nivel".


Pentru cei interesati, rezervarile se pot face la numarul de telefon 0721.229.982 sau pe adresa de e-mail [email protected].

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.