Vrei să locuiești în cel mai stilat complex imobiliar din Mamaia Nord? Alege-ți apartamentul preferat și bucură-te de cele mai rafinate standarde de viață!

Author: Diana Tilă
Actualizat: 16 mai 2023, 11:11

Descoperă un loc unde luxul, rafinamentul și confortul absolut se îmbină într-un mod perfect. Atunci când ești în căutarea unui apartament de vânzare într-un complex rezidențial în Mamaia Nord, există un singur loc ce întrunește toate aceste calități – AXXIS Nova Resort & SPA!

Situat în cea mai exclusivistă zonă a litoralului, în Mamaia Nord, complexul imobiliar și hotelier oferă priveliști superbe asupra Mării Negre, a plajelor și împrejurimilor. Ansamblul este format din 6 imobile rezidențiale cu arhitectură impresionantă și un hotel de 5 stele, AXXIS MUNDI, deschis tot timpul anului.

Întreg complexul este deservit de numeroase facilități premium și servicii high-end ce-ți îndeplinesc toate nevoile și preferințele.

Bucură-te de apartamente excepționale cu vedere la mare!

Acum ai posibilitatea să achiziționezi un apartament de lux, complet finisat, ce face parte din cel mai exclusivist complex imobiliar integrat din zona Mamaia Nord. AXXIS Nova Resort & SPA va oferi rezidenților săi peste 1500 de unități locative de lux cu 1, 2 sau 3 camere, fiecare dotate cu o terasă generoasă și un view la mare de neuitat.

Toate locuințele prezintă cele mai moderne facilități, cum ar fi echiparea cu sistem Smart Home, încălzire prin pardoseală, centrală termică și aparate de aer condiționat pentru a-ți oferi un confort desăvârșit tot timpul. În plus, dezvoltatorul îți pune la dispoziție trei stiluri de design interior la alegere:

  • AXXIS
  • Solis
  • Luna

Poți opta pentru un interior simplu, minimalist și modern (Luna), pentru o locuință cu un aer de vacanță, dominată de un mobilier în culori calde (Solis) sau poți alege un stil desăvârșit (AXXIS), punctat de elemente luxoase precum marmură sau elemente din metal aurit. Toate blocurile sunt dotate cu panouri solare și sistem de fațadă ventilată, facilități ce contribuie la oferirea unui grad înalt de eficiență energetică.

Alege să locuiești în AXXIS Nova Resort & SPA - O Supernovă apărută în universul imobiliar de la malul Mării Negre!

Unui complex imobiliar de referință nu-i poate lipsi o varietate de facilități de top, ce acoperă cele mai exigente nevoi și preferințe rezidențiale. În cadrul ansamblului vei găsi mereu ceva care să te bucure:

 

  •  20.000 mp de plajă în administrare
  •  1600 mp de piscine încălzite
  •  15.000 mp de spații verzi
  •  Centru SPA 
  •  Sală de fitness și terenuri de sport
  •  Galerie comercială exclusivistă
  •  Locuri de joacă pentru copii
  •  Baruri, cafenele și restaurante à la carte
  •  Hotel pentru animale de companie (cu parc dedicat)
  •  Parcări subterane și supraterane
  •  Securitate (monitorizare video și bariere de acces)

 

Ai parte de toate aceste facilități și multe altele, astfel încât să beneficiezi de siguranță și confort, bucurându-te de un nivel de trai așa cum ai dorit. Alege dintre studiourile și apartamentele de vânzare din Mamaia Nord ce urmează a fi gata în blocul Madrid din cadrul ansamblului.

Nu rata oportunitatea să investești sau să trăiești relaxat în „Ansamblul Rezidențial și Hotelier Exclusivist al Anului 2022” (titlu acordat în cadrul Galei Romanian Property Awards). Experimentează luxul și confortul celui mai exclusivist complex imobiliar din Mamaia Nord!

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.