Vrei sa o ceri in casatorie? Invit-o la o cina romantica

Author: B.M.
Actualizat: 11 iun 2019, 12:26

O cina romantica reprezinta un moment cu totul si cu totul special, dedicat in special iubirii, astfel ca pregatirea temeinica a acestuia reprezinta un lucru absolut esential, daca iti doresti ca totul sa fie fara cusur.

Pregatirea unui astfel de moment presupune intr-o prima etapa punerea la punct a detaliilor legate de locatia in care va avea loc acest moment. Daca ai luat decizia de a o invita in oras, in cadrul unui restaurant, ai facut alegerea perfecta. Daca vei merge pe aceasta varianta, atunci va fi necesar sa acorzi o atentie deosebita restaurantului pe care il vei alege si care in mod cert va trebui sa fie in concordanta cu gustuile ei, in ceea ce priveste atmosfera si preparatele culinare pe care le veti servi. Pentru ca totul sa se desfasoare exact asa cum ti-ai propus, recomandarea este aceea de a-ti alcatui un plan pe care sa il urmezi cu strictete. In acest mod este foarte putin probabil sa dai gres in vreun fel anume. Mare atentie insa! Pentru ca totul sa fie o surpriza pentru ea, va fi necesar sa iti pui planul in aplicare in mare taina, atunci cand ea nu este prin preajma.

Alegerea locului perfect pentru un asemenea moment insa nu reprezinta singurul aspect caruia este necesar sa ii acorzi o atentie deosebita, ci simultan este recomandat sa fii foarte atent si la alegerea momentului potrivit. Pentru ca ea sa se poata bucura din plin de acest moment pe care tu il pregatesti cu atata migala, am putea spune ca este esential sa alegi o zi potrivita, in care ea sa fie cat mai relaxata. Te-ai gandit sa duci relatia dintre voi la un complet alt nivel si sa o ceri in casatorie, atunci este foarte important sa nu uiti de lucrul de baza si anume inelul de logodna. Iata asadar cateva sfaturi utile care te pot ajuta sa pregatesti totul asa cum se cuvine, astfel incat cina romantica sa fie una de neuitat.

Nu cheltui sume exorbitante in ideea ca doar asa o vei putea impresiona.

De foarte multe ori, in mod nejustificat avem tendinta sa credem ca un cadou trebuie in mod cert sa fie scump pentru a putea impresiona sau pentru a avea efectul scontat asupra celui caruia il oferim. Realitatea insa este complet diferita. O cina romantica reprezinta un moment de care ea se va bucura din plin indiferent de locatia pe care o vei alege sau de moment, insa avand in vedere ca de obicei incercam sa fim perfectionisti atunci cand vine vorba despre astfel de situatii, este destul de dificil sa intelegem acest lucru. In contextul dat, recomandarea este aceea de a nu cheltui sume mari in speranta obtinerii unui rezultat mai bun pentru ca acesta nu exista si te vei amagi in zadar. Fa lucrurile exact asa cum simti!

Asigura-te ca alegi un local cu o ambianta potrivita.

Pentru ca vorbim despre un moment special, cu certitudine este necesar ca ambianta sa fie una cu totul si cu totul aparte, muzica, decorul, modul in care este asezata mancarea in farfurie, precum si prezenta lumanarilor reprezinta cateva lucruri esentiale carora trebuie sa le acorzi o atentie deosebita. Pentru ca ai ales ca totul sa se petreaca in cadrul unui restaurant, multe dintre aceste aspecte vor fi deja puse la punct, astfel ca tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca alegi restaurantul potrivit gusturilor voastre. De indata ce ai luat o decizie, tot ce trebuie sa faci este sa imbraci o tinuta eleganta, sa o rogi si pe ea sa isi aleaga rochia preferata din complexa garderoba de rochii de ocazie si seara poate incepe.

Nu uita de comunicare!

Comunicarea joaca un rol deosebit de important intr-o relatie, fapt pentru care recomandarea este accea de a comunica, chiar daca vorbim despre o simpla cina romantica. Depanati amintiri, discutati despre viitor, despre fantezii si poti chiar face si cateva complimente, insa nu foarte multe, astfel incat acest lucru sa nu para unul fortat. Este un moment dedicat voua, asadar profitati din plin de el!

Vrei sa o ceri in casatorie? Cauta din timp inelul de logodna potrivit.

Daca ai luat decizia de a face un pas important in privinta relatiei amoroase, gasirea inelului de logodna potrivit este adesea un capitol de care barbatilor le este "teama" datorita faptului ca de foarte putine ori acestia cunosc cu exactitate gusturile femeilor in materie de bijuterii, chiar si atunci cand vine vorba despre cele cu care isi impart viata. Ca si un prim sfat in acest sens este acela de a nu cheltui sume exorbitante de bani pentru un inel de logodna in conditiile in care poti alege inele de logodna ieftine si sa aiba acelasi impact asupra ei. Trebuie insa sa acorzi o atentie deosebita marimii inelului, detaliu pe care desigur nu il vei putea afla de la ea, ci va trebui sa te sfatuiesti cu o prietena apropiata de-a acesteia. Din fericire, in prezent ai posibilitatea de a regasi numeroase modele de inele de logodna, care cu certitudine ii vor placea nespus, astfel ca cina romantica cu siguranta va fi una de care isi va aduce aminte pentru tot restul vietii.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.