Vrei sa participi la “Roata Norocului? Bursucu si Ana-Maria Barnoschi te asteapta la casting pentru noul sezon! Vino sambata si duminica, incepand cu ora 11:00, la Plaza Romania

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 16 apr 2018, 16:50

Inarmeaza-te cu buna dispozitie si vino la casting-ul noului sezon “Roata Norocului”!

Emisiunea concurs care a cucerit o tara intreaga isi cauta castigatorii noului sezon astfel ca, sambata si duminica, 21-22 aprilie, Bursucu (Adi Cristea) si Ana-Maria Barnoschi ii asteapta pe viitorii concurenti la Plaza Romania (Bulevardul Timisoara 26), cu incepere de la ora 11:00.

"Noi ne-am pregatit, pregateste-te si tu! Te asteptam la castingul noului sezon <Roata Norocului>, sambata si duminica, 21-22 aprilie, de la ora 11:00, la Plaza Romania.

Iti promitem distractie si premii instant, tu trebuie sa te prezinti si sa ne convingi ca vrei sa te bucuri de amandoua! Nu-ti uita buletinul acasa! Si revin la ideea pe care v-am tot impartasit-o: <Norocul si-l face omul cu mana lui!", a spus Bursucu. 

"Va asteptam in acest weekend la casting pentru noul sezon <Roata norocului>! Va invitam sa veniti alaturi de noi sambata si duminica, 21-22 aprilie, de la ora 11:00, la Plaza Romania, unde eu si Bursucu vom fi prezenti pentru a ne distra pe cinste, urmand ca ulterior sa ne revedem in platoul celei

mai indragite emisiuni concurs <Roata Norocului>", spune Ana-Maria Barnoschi.

Emisiunea- concurs “Roata Norocului” va continua si in acest nou sezon sa scoata la “bataie” cele mai atractive premii. Suma totala a castigurilor obtinute de concurenti in cele 8 sezoane, difuzate pana acum, a depasit jumatate de million de Euro (587,162).

Noul sezon “Roata Norocului” se anunta a fi unul extrem de antrenant, atat din punct de vedere al distractiei, dar mai ales al mizei puse in joc.

Asa cum ne-am obisnuit, vedete autohtone foarte iubite de publicul larg vor invarti “Roata Norocului” pentru a sustine, prin premiile castigate, familiile nevoiase.

Nu ratati sansa a participa la noul sezon “Roata Norocului”, luand parte la castingul organizat saptamana aceasta, sambata, 21 aprilie, si duminica, 22 aprilie, de la ora 11:00, la Plaza Romania.

Conditia pentru cei care doresc sa se inscrie este aceea de a fi implinit 18 ani.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.