Vrei să te bucuri de toate facilitățile și serviciile pentru ca afacerea ta să prospere? Alege spații de birouri moderne, aflate într-o locație privilegiată din centrul Bucureștiului!

Author: Diana Tilă

Mari sau mici, toate business-urile au nevoie de un spațiu potrivit unde să-și poată atinge potențialul maxim de dezvoltare. Iar un birou modern cu o locație centrală, bine conectată la toate sectoarele orașului, într-un centru de afaceri care facilitează accesul la o comunitate profesională globală și oferă chiriașilor servicii premium gândite exclusiv pentru mediul de afaceri, dar și facilități de clasa A, pot contribui cu siguranță la realizarea accelerată a acestor obiective.

Așadar, dacă ești în căutarea unui nou “centru de comandă” pentru compania ta, programează-ți acum vizita la H Private Arghezi - cel mai nou centru de afaceri din inima capitalei. Situat într-o clădire emblematică, cu valoare istorică, recent renovată și modernizată, H Private Arghezi răspunde nevoii de spațiu a companiilor care doresc să economisească timp și resurse, oferind, în același timp, un produs complet, funcțional și modern, precum și extra beneficii. 

Important de știut este că, mai mult decât să închiriezi un birou privat, la H Private uiți de grija utilităților sau a taxei pe servicii (service charge), de plata facturii la internet, de costurile cu personalul administrativ din zona de recepție sau cele pentru curățenie, dar și de costurile pentru consumabile cum sunt cele pentru cafea sau apă. Pentru că ai un singur cost fix lunar, pe toata durata perioadei contractuale, sub forma unei chirii “all-inclusive”. Astfel, nu doar că te poți concentra pe ceea ce contează cu adevărat pentru afacerea ta, într-o ambianță confortabilă, dar ai și mai multă claritate și predictibilitate asupra bugetelor și a costurilor operaționale.

Descoperă un centru de business proiectat de către profesioniști, pentru profesioniști!

Fă cunoștință cu un mediu de lucru inspirațional, unde găsești spații de birouri de închiriat cu compartimentari variate, servisate și complet echipate, gândite și proiectate de profesioniști pentru profesioniști. Alege varianta care răspunde cel mai bine preferințelor și nevoilor tale de business, bucurându-te o locație privilegiată și de toate facilitățile unei clădiri de birouri noi și moderne.  

De la birouri „la cheie” și săli de conferință cu o capacitate de până la 40 de persoane sau facilități de tip front desk cu personal auxiliar independent de recepția clădirii, la community manager și business concierge, H Private Arghezi înglobează o colecție completă de produse și servicii dedicate companiilor locale sau internaționale. 

Iată, pe scurt, cateva dintre produsele și facilitățile Centrului:

 

  • Birouri private cu acces securizat
  • Săli de conferință disponibile pentru închiriere/ora 
  • Business concierge
  • Community manager
  • Business lounge 
  • Lumină naturală în toate spațiile de pe nivel

În plus, poziționarea ultracentrală favorizează accesul facil la rețeaua de transport public, dar și la principalele instituții publice sau financiare din București sau la multitudinea de cafenele, baruri și restaurante din zona Universitate, Calea Victoriei sau din Centrul Vechi al orașului. 

Intră pe hprivate.ro și programează o vizionare chiar astăzi!

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.