„Vrei să te torn?”. Ionuț Stoica, dezvăluiri incendiare despre Radu. Cei doi au petrecut în club, dar nimeni nu se aștepta la așa ceva din partea câștigătorului celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”

Autor: Diana Bostan

Radu de la ”Casa iubirii” face declarații cu privire la parcursul său în emisiune

Sursa: Captură YouTube Ionuț Stoica24

Întâlnire explozivă între doi foști concurenți ai emisiunii ”Casa iubirii”. Ionuț Stoica a aruncat bomba despre Radu, câștigătorul celui de-al doilea sezon al show-ului matrimonial.

Radu, câștigătorul celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”, a făcut mai multe dezvăluiri inedite cu privire la parcursul său în casă. Acesta i s-a destăinuit fostului său coleg, Ionuț Stoica, concurent în ambele sezoane ale show-ului matrimonial.

Câștigătorul celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii” a vorbit despre evoluția sa

Invitat în podcast-ul prietenului său, Radu a vorbit atât despre momentele bune, cât și despre momentele mai puțin plăcute din emisiune.

Fostul concurent și-a adus aminte de Cristina, dar și de fostele sale relații din primul sezon al emisiunii ”Casa iubirii”. Acesta și-a adus aminte cu drag de toate momentele, însă nu a scăpat de tachinările și de dezvăluirile făcute de bunul său prieten.

Citește și: Șoc după finala emisiunii ”Casa iubirii”. Radu a făcut marele anunț referitor la relația cu Cristina: ”Nu m-a căutat deloc”

Radu susține că a luat decizia corectă în momentul în care a decis să rămână în casă și că nu a renunțat, în cele din urmă fiind câștigător. Acesta a făcut referire la o anumită concurentă și este mândru de faptul că și-a continuat parcursul său în emisiune, iar în cele din urmă aceasta i-a dovedit că nu merita efortul. Referitor la relația cu Cristina, Radu a mărturisit că după ce s-au despărțit, deși ea făcea pași spre el, se retrăgea în momentul în care acesta își dorea ceva concret.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

„Eu acum realizez cât de prost eram dacă eu plecam.

De ce să fac asta? De ce să renunț? De ce pentru o singură persoană?”, a spus Radu, în cadrul unui podcast moderat de Ionuț Stoica.

Ionuț Stoica aruncă bomba despre Radu

Deși Radu nu este un iubitor de cluburi, Ionuț a dezvăluit faptul că cei doi au petrecut în club, iar Radu s-a resimțit destul de rău în ziua următoare.

Ca un prieten adevărat, Ionuț i-a adus prietenului său un suc de grapefruit.

Citește și: Ionuț Stoica, fostul concurent de la „Casa iubirii”, despre posibilii finaliști ai competiției! Ce părere are tânărul

Radu a fost întrebat dacă nu a existat o altă fată în casă, una care să-i atragă atenția, iar câștigătorul celui de-al doilea sezon ”Casa iubirii” a negat acest lucru.

Cu toate acestea, Ionuț a ținut să facă o dezvăluire inedită despre Radu și susține că a existat o fată pe care el a plăcut-o foarte mult, o concurentă din primul sezon al emisiunii ”Casa iubiri”. 

”Dar tu știi că eu știu de una de care ți-a plăcut ție un pic? Vrei să te torn? În sezonul unu cred că a fost”, i-a spus Ionuț Stoica lui Radu de la ”Casa iubirii”.